Новини

30 червня 2017 року голова районної ради С.Крутій взяв участь у черговому засіданні колегії райдержадміністрації

Засідання колегії проведено за головуванням заступника голови райдержадміністрації М.Козарчука. Також у засіданні колегії взяли члени колегії, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, керівники установ та організацій району, представники засобів масової інформації.
До порядку денного засідання було включено ряд питань, а саме:
- Про стан протипожежного захисту об'єктів аграрного сектору економіки та їх готовність до збирання врожаю 2017 року;
- Про підсумки роботи навчальних закладів району та районного відділу освіти у 2016-2017 навчальному році;
- Про внесення змін до районної Програми соціальної підтримки сімей загиблих учасників антитерористичної операції, військовослужбовців і поранених учасників АТО та вшанування пам'яті загиблих на 2016 – 2018 роки.
Також було презентовано проекти двох програм: «Районної цільової соціальної програми протидії захворюванню на туберкульоз на 2017-2021 роки» та «Районну цільову програму підтримки індивідуального житлового будівництва на селі «Власний дім» на період 2017-2020 р.р», які в подальшому будуть розглянуті на відповідних профільних постійних комісіях районної ради та внесені на розгляд чергової сесії.

Ви тут: Головна 30 червня 2017 року голова районної ради С.Крутій взяв участь у черговому засіданні колегії райдержадміністрації