Новини

Шановні співвітчизники! Шановні земляки!

gr 16.06.16 konstutyciya

 

Від усієї душі вітаю Вас з державним святом – Днем Конституції України!

28 червня 1996 року Верховна Рада України, висловлюючи суверенну волю громадян нашої держави і спираючись на багатовікову історію українського державотворення, на світовий досвід, прийняла Основний Закон України — Конституцію, яка стала реальною і дієвою основою розбудови незалежної демократичної держави як повноправної учасниці світового співтовариства.
Конституція увійшла в суспільне життя як головний оберіг державності і демократії, гарант незалежності і соборності України, а українські громадяни отримали Основний закон, який наблизив Україну до країн з розвинутою демократією та остаточно закріпив незалежність нової європейської держави.
Всі ми прагнемо, щоб задекларовані у Конституції права і свободи громадян стали реальністю, щоб кожен почував себе захищеним і впевнено дивився у майбутнє.
Нехай демократичні засади, що були закріплені цим надзвичайно важливим документом стануть реаліями нашого сьогодення, а дух законності прийде до серця кожного громадянина нашої держави. Давайте сподіватися у краще майбутнє та разом створювати нову європейську державу, формувати вільне, справедливе, солідарне суспільство, потужну та заможну державу.
Бажаю усім міцного здоров'я, миру, добробуту і затишку у кожній родині, мудрості і далекоглядності, високих досягнень, успіхів у праці та нових звершень заради реалізації принципів основного закону нашої Вітчизни – народовладдя, гуманізму та законності.
Хай мир і взаєморозуміння сприяють подальшій розбудові нашої держави та Житомирського району, становленню достатку в кожній сім'ї.

Зі святом вас, дорогі земляки!
Слава Україні!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


З повагою
Голова Житомирської
районної ради                                                                   С.Г.Крутій

Ви тут: Головна Шановні співвітчизники! Шановні земляки!