Новини

Шановна громадо Житомирського району!

Уже традиційно 1 червня відзначається Міжнародний день захисту дітей – «International Day for Protection of Children» ‒ прекрасне свято радості та надії.
Саме в дітях продовження роду людського й здійснення своїх мрій і сподівань на краще.
І наш святий обов'язок дорослих – зробити своїх дітей щасливими не тільки сьогодні, влаштувавши їм свято, а завтра і завжди.
Обов'язок - щоб діти зросли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край.
Адже наші діти – то майбутнє нашої країни, яке має бути щасливим. І кожна усмішка, кожне сказане ласкаве слово – це великий внесок у щасливе дитинство маленьких українців.
Кожна держава зобов'язана поважати та заохочувати право дитини на всебічну участь у культурному і творчому житті, забезпечувати їй повноцінне дозвілля й відпочинок та сприяти наданню для цього відповідних можливостей.
Проте сьогодні перед Україною постають нові виклики у сфері захисту прав дітей у зв'язку з ескалацією насильства, бойових дій на Сході нашої держави.
І сьогодні – це не лише веселе свято для самих дітей, а й нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, прагнути, щоб усі діти росли щасливими і в майбутньому стали хорошими батьками і громадянами своєї країни.
Миру усім, злагоди, родинного благополуччя та доброї вдачі.
Нехай же кожна дитина у нашій державі буде щасливою від любові, уваги та піклування дорослих і тільки тоді і ми зможемо відчути смак справжнього щастя!

Ви тут: Головна Шановна громадо Житомирського району!