Новини

Шановні захисники України, дорогі наші воїни!

Житомирська районна рада вітає ВАС з нагоди державного свята - Дня Захисника України – Свята Сили Нескорених, свята української військової честі та звитяги!
Нехай уже давно минула козацька доба Запорізької Січі, але козацтво, воїнська доблесть, честь та відвага існують і донині, як живиться в кожній людині прагненнядо вільного та незалежного життя.
Українські козаки – це не лише героїчне минуле нашого народу, але й гідний приклад сьогодення – сьогодні ВИ, тисячі, вірних Україні доблесних козаків, бороните нашу землю від чужоземного агресора і кожним своїм кроком, дією, рішенням доводите усьому світу, що гідні подвигам своїх прадідів та пращурів, гідні їх героїчній пам'яті та мужності.
Ми пишаємося ВАМИ, нашими воїнами-захисниками, ми молимося за ВАС та за успіх праведної справи.
Низький уклін ВАМ, дорогі Захисники, за мужність та героїзм, за витримку і терпіння, за ВАШ незламний дух та за безцінний внесок у справу захисту миру, незалежності, суверенітету і територіальної цілісності України! Нехай свята Покрова охороняє кожного із ВАС, а Пресвята Богородиця допомагає своїм заступництвом і покровительством. Міцного ВАМ здоров'я, козацького духу, миру, родинного благополуччя та безліч щоденних життєвих радостей.

Слава Героям!
Вічна пам'ять загиблим!
Слава Україні!

З великою шаною і повагою

Голова Житомирської
районної ради                                                                  С.Г.Крутій

Ви тут: Головна Шановні захисники України, дорогі наші воїни!