Новини

14 квітня у ході підготовки до чергової сесії районної ради відбулося засідання двох постійних комісій

З питань законності, правопорядку і прав людини,депутатської етики, забезпечення діяльності депутатів та місцевого самоврядування, та з питань розвитку агропромислового комплексу, земельних відносин та екології.
Комісії розглянули ряд питань, спільних для обох засідань – а саме: про Програму пільгового перевезення громадян, про звернення до Верховної Ради України щодо підтримки проекту Закону України «Про віднесення земель державної власності за межами населених пунктів до комунальної власності об'єднаних територіальних громад» №3510.
На комісії з питань розвитку агропромислового комплексу було вирішено ці питання відправити на доопрацювання, внести необхідні додатки та зміни.
Також комісії розглянули та винесли рішення рекомендувати на розгляд сесії районної ради питання про виконання Комплексної програми профілактики злочинності у Житомирському районі на 2016-2020 роки, про Положення про порядок подання та розгляду електронної петиції, адресованої Житомирській районній раді, про реформування друкованого засобу масової інформації та редакції, співзасновниками яких є Житомирська районна рада, про виконання Програми залучення інвестицій в економіку Житомирського району на 2011-2015 рр. та Програму залучення інвестицій в економіку Житомирського району на 2016-2020 рр., про затвердження районної Програми стабілізації і розвитку агропромислового комплексу Житомирського району на 2016-2020 рр., про затвердження технічних документацій про нормативну грошову оцінку земельних ділянок, що надаються в оренду та /або перебувають у користуванні юридичних і фізичних осіб.

По матеріалам газети "Приміське життя"

Ви тут: Головна 14 квітня у ході підготовки до чергової сесії районної ради відбулося засідання двох постійних комісій