Новини

Допомога українським бійцям – спільна справа!

В0
В1
В2
В3
В4
В5
В5
В6
В7
В8
В9

Вже майже два роки, починаючи від весни 2014-го, жителі Житомирського району допомагають Українській Армії. Допомагають тим, хто, виконуючи свій військовий та громадянський обов'язок, боронить наше мирне життя, воює на сході України, де українськими сепаратистами та їхніми керівниками з країни колишнього так званого "старшого брата" розв'язана несправедлива, кривава, жорстока збройна боротьба за примарну незалежність самопроголошених проросійських республік – ДНР та ЛНР.

Житомирський район один з перших мобілізувався на допомогу та підтримку наших бійців, волонтери з числа керівників, депутатів районної ради та підприємців почали виїжджати у зону бойових дій з продуктовими вантажами, які формувалися з безкорисливої допомоги жителів сіл. Люди несли консервацію, заготовки, напівфабрикати, теплий одяг, речі першої необхідності, для підтримки бойового духу діти надсилали листи та малюнки.

Відправка допомоги військовим у зону АТО не припинялася весь цей час, ось і 5 лютого біля приміщення районної ради була завантажена частина чергової партії допомоги військовим на схід. Ініціювали її збір депутати з фракції ВО "Свобода" у районній раді – голова ради Сергій Крутій, Тетяна Голік, Ярослав Ребдєв, Анатолій Лихотворик. Підприємці з Кодні та Вертокиївки – Олександр Баранюк та Олександр Титаренко, Микола Кравчук, Сергій Бойчук, приватний підприємець з Тетерівської об'єднаної громади Юрій Мельничук, співробітник районної ради Іван Ткачук взяли активну участь у формуванні продуктового вантажу.

Особлива подяка від волонтерів жителям Сінгурів і Кодні, які зносили свої власні запаси заготовок – серед яких консервація, заправки для борщу, солонина, картопля, горіхи, часник та багато іншого.

Машина з продуктовим вантажем для бійців, який супроводжуватимуть С. Крутій, Я. Ребдєв та Ю. Мельничук, відправиться не на склад, а за конкретною адресою – у місце дислокування 93-ї механізованої бригади, у складі якої воює штурмовий батальйон "Карпатська Січ". Батальйон, у складі якого воюють багато хлопців з Житомира та Житомирського району, знаходиться зараз на лінії фронту, неподалік Донецького аеропорту.

Газета "Приміське життя"

Ви тут: Головна Допомога українським бійцям – спільна справа!