Новини

10 вересня 2015 відбулось засідання постійної комісії районної ради з гуманітарних питань, охорони здоров'я та соціального захисту населення.

Було розглянуто 17 питань для винесення на чергову сесію районної ради, яка відбудеться 17 вересня 2015, серед яких:


- Комплексна программа профілактики і спільних дій у разі діагнозу африканської чуми свиней на території району.
- Про внесення змін до районної програми соціальної підпримки учасників АТО та їх сімей.
- Зміни до статутів комунальних установ районної ради «Центральна районна лікарня» та «Територіальне стоматологічне об'єднання».
Про нагородження (посмертно) найвищими відзнаками Житомирської районної ради
«Честь і слава Житомирського району» за заслуги у військовій діяльності, героїзм і самопожертву, виявлені у захисті територіальної цілісності Української держави
Шевченка О.В. , Когана А.І., Книша О.О., Гнатюка В.В., Андрусенка С.С., Ломачука І.С..

- Про нагородження найвищою відзнакою Житомирської районної ради
«Честь і слава Житомирського району» за особливі заслуги у збереженні здоров'я та життя людей, захисті територіальної цілісності Української держави. Архангельского С.Р., за заслуги в управлінській діяльності, значний особистий внесок у справу охорони здоров'я та забезпечення роботи медичних закладів Житомирського району Литвинця О.К., за сміливий вчинок, виявлену мужність і героїзм під час рятування потопельника у с.Волиця Житомирського району у березні 2015 року Мазура В. , Заїку С., за вагомий внесок у культурний розвиток Житомирського району Зіновчук М.П..

Заслухано інформацію про стан виконання звернень депутатів районної ради та про стан використання коштів, спрямованих на оздоровлення дітей Житомирського району

Ви тут: Головна 10 вересня 2015 відбулось засідання постійної комісії районної ради з гуманітарних питань, охорони здоров'я та соціального захисту населення.