Новини

Керівництво районної ради інспектує школи та дитсадки на предмет готовності до роботи у новому навчальному році

IMG 2035
IMG 2034
IMG 2033
IMG 2029
IMG 2031

Напередодні початку нового навчального року у період з 21 серпня 2015 року голова Житомирської районної ради Тетяна Парфентієва особисто відвідала декілька шкіл та дитячих садочків району, зокрема Левківську та Сінгурівську школи, Новогуйвинську і Озерненську гімназії та ДНЗ, щоб перевірити готовність цих закладів до нового навчального року.

Очільниця району оглянула та проінспектувала ці заклади на предмет виконання планових ремонтних робіт та підготовки до нового опалювального сезону. «Аби впевнитися у готовності навчальних закладів до 1 вересня, а головне - до роботи в осінньо-зимовий період, хочу особисто відвідати освітні об'єкти. Школи та садочки нашого району щодня приймають 5207 школярів та 1514 дітей дошкільного віку. Діти мають бути у безпеці, перебувати у комфортних умовах, і навіть у найлютіші морози навчатися у теплих класах», - зауважила Тетяна Парфентієва та додала, що на освітню галузь у цьому році з районного бюджету уже спрямовано 36419,2 тис. грн., у тому числі на капітальні ремонти, реконструкцію, обладнання, протипожежні та інші заходи для забезпечення готовності закладів освіти до нового навчального року та опалювального періоду, а також сільськими радами району на дані цілі надано субвенції у сумі 1,5 млн. грн. Цього року у Новогуйвинській гімназії значно збільшилася кількість дітей, що пішли до першого класу, саме тому за сприяння Тетяни Парфентієвої у цей заклад буде придбано 64 шкільні ортопедичні стільці. А у спортивному залі Озерненської гімназії потребують заміни вікна і це питання потрібно вирішувати, оскільки тут проходить багато спортивних заходів, у т. ч. і змагання обласного рівня.
Корчацьку школу з цією ж метою відвідав керуючий справами виконавчого апарату районної ради Сергій Микитюк, який за результатами інспектування повідомив, що у приміщенні школи потрібно замінити вікна, опалювальний котел і загалом усю систему опалення та здійснити ряд інших заходів з підвищення енергоефективності, а для цього уже зараз потрібно у цьому закладі впроваджувати енергоощадні проекти.

Ви тут: Головна Керівництво районної ради інспектує школи та дитсадки на предмет готовності до роботи у новому навчальному році