Гнатюк Володимир Володимирович

gnatukbig

Учасник Антитерористичної операції по врегулюванню кризової ситуації на Сході України, участь у бойових діях даної операції брав з перших днів. Старший солдат, снайпер взводу снайперів 81-ї десантно-штурмової бригади 90-го окремого аеромобільного батальйону Сухопутних військ Збройних Сил України.

Вдома залишилася дружина та п'ятирічна донька.
Володимир був добрим і люблячим батьком та чоловіком. Зарекомендував себе грамотним, дисциплінованим та відповідальним військовослужбовцем. До виконання своїх службових обов'язків відносився добросовісно. Проходив службу у складі українського національного миротворчого контингенту в Республіках Ірак та Югославія. Зі слів колег, був позитивною людиною, майстром на всі руки, душею компанії, життєрадісним, постійно на позитиві. Завдяки Володимиру волонтери привозили і форму, і їжу, і ліки. Коли йому з дому щось приходило, то він обов'язково ділився з усіма.
Загинув 26 лютого 2015 р. в селі Володяне, Ясинуватського району, Донецької області у бою під Донецьким аеропортом від розриву танкового снаряду отримавши смертельне осколкове поранення.
20 червня у с. Озерне Житомирського району, на школі, в який навчався Володимир Гнатюк, повісили та відкрили меморіальну дошку.
15 травня 2015 року — за особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі нагороджений орденом «За мужність» III ступеня (посмертно).

Ви тут: Головна Паспорти БП ЖРР 7 СКЛИКАННЯ честь і слава Гнатюк Володимир Володимирович