Оголошення

Про скликання двадцятої сесії районної ради 7 скликання

Розпорядженням голови Житомирської районної ради Крутієм С.Г. від 21 вересня 2018 року №71-ОД скликається чергова двадцята сесія районної ради 7 скликання, пленарне засідання якої відбудеться 19 жовтня 2018 року о 10 годині у приміщенні Великого залу засідань районної ради за адресою: м.Житомир, вул.Л.Українки,1.

. На сесію виносяться наступні питання:

1. Про інформацію керівника Житомирської місцевої прокуратури про результати діяльності на території Житомирського району.
2. Про звіт начальника відділу економічного розвитку і торгівлі Житомирської райдержадміністрації Зіновчук І.М.
3. Про звіт директора комунального закладу «Початковий спеціалізований мистецький навчальний заклад «Сінгурівська музична школа» Житомирської районної ради Гонгало А.В.
4. Про звіт директора комунального закладу «Початковий спеціалізований мистецький навчальний заклад «Високопічська школа мистецтв» Житомирської районної ради Михніцького В.П.
5. Про звіт директора Сінгурівського міжшкільного навчально-виробничого комбінату Житомирського району Житомирської області Погоруя В.О.
6. Про призначення директора Високопічської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 Житомирського району Житомирської області.
7. Про переукладення контракту із директором комунального підприємства «Архітектура» Житомирської районної ради.
8. Про внесення змін до районної Програми розвитку фізичної культури та спорту на 2017 - 2021 роки.
9. Про внесення змін до Програми забезпечення відкритості в діяльності Житомирської районної ради та Житомирської районної державної адміністрації на 2018-2020 роки.
10. Про внесення змін до Програми економічного і соціального розвитку Житомирського району на 2018 рік.
11. Про внесення змін до районної Програми по забезпеченню здійснення Житомирською райдержадміністрацією повноважень, визначених законами України та делегованих Житомирською районною радою, на 2018 -2020 роки.
12. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки, загальною площею 1,8337 га, яка надається в оренду Невмержицькій Л.М. для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (01.01) на території Заможненської сільської ради.
13. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок водного фонду, загальною площею 9,1674га, які надаються для поновлення договорів оренди Твардовському А.В. для рибогосподарських потреб (10.07) на території Глибочицької сільської ради.
14. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок водного фонду, загальною площею 17,8613га, які надані в оренду Хоменко Є. І. для рибогосподарських потреб (10.07) та для сінокосіння (10.06), на території Сінгурівської сільської ради.
15. Про затвердження технічної документації по визначенню нормативної грошової оцінки земельної ділянки, загальною площею 0,2700 га, яка надається в оренду ТОВ «Чиста енергія 2016» для експлуатації та догляду за гідротехнічними, іншими водогосподарськими спорудами і каналами (10.04) на території Сінгурівської сільської ради (за межами населеного пункту).
16. Про надання погодження на отримання спеціального дозволу на користування надрами.
17. Про внесення змін до рішення №479 від 03.11.2017 р. «Про затвердження земельних ділянок, що належать до спільної власності територіальних громад сіл, селищ району».
18. Про вилучення і закріплення земельної ділянки.
19. Про затвердження статуту комунального некомерційного підприємства «Центральна районна лікарня» Житомирської районної ради.
20. Про затвердження передавального акту з реорганізації шляхом перетворення комунальної установи «Центральна районна лікарня» Житомирської районної ради у комунальне некомерційне підприємство «Центральна районна лікарня» Житомирської районної ради.
21. Про вилучення та закріплення майна на праві оперативного управління.
22. Про внесення змін до контракту головного лікаря комунальної установи «Центральна районна лікарня» Житомирської районної ради Собка Т.Д.
23. Про закріплення нерухомого майна на праві оперативного управління за комунальним підприємством «Центральна районна аптека №118» Житомирської районної ради.
24. Про вилучення майна із оперативного управління комунальної установи «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Житомирської районної ради.
25. Про закріплення майна на праві оперативного управління за комунальним некомерційним підприємством «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Житомирської районної ради.
26. Про затвердження статуту опорного навчального закладу «Левківська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» Житомирської районної ради Житомирської області.
27. Про затвердження передавального акту Левківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Житомирської району Житомирської області.
28. Про внесення змін до контракту директора Левківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Житомирської району Житомирської області Нікуліна Д.О.
29. Про затвердження фінансового плану комунального підприємства «Архітектура» Житомирської районної ради.
30. Про затвердження фінансового плану комунального підприємства «Центральна районна аптека №118» Житомирської районної ради.
31. Про надання погодження списання майна.
32. Про передачу індивідуально визначеного майна до комунальної власності Станишівської сільської ради ОТГ.
33. Про надання погодження на поліпшення орендованого майна.
34. Про надання погодження Ковальській О.А. на поліпшення орендованого приміщення.
35. Щодо вимоги Рижкова П.Д. про відмову від Договору купівлі-продажу та повернення коштів.
36. Про затвердження передавальних актів щодо передачі книжкового фонду (книг Марії Зіновчук «Смолоскипи» (Т.1)) до комунальної власності селищної та сільських рад району.

37. Про безоплатну передачу хліва до комунальної власності Руднє-Городищенської сільської ради.
38. Про затвердження розпоряджень голови районної ради.
39. Про внесення змін до районного бюджету на 2018 рік.
40. Про затвердження розпоряджень голови райдержадміністрації.
41. Про внесення змін до Регламенту районної ради.
42. Про внесення змін до Положення про Тендерний комітет Житомирської районної ради та втрату чинності рішення районної ради.
43. Різне.

Ви тут: Головна Новини Оголошення Про скликання двадцятої сесії районної ради 7 скликання