Оголошення

ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проекту регуляторного акту Житомирської районної ради

«12» січня 2018 року

Відповідно до статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» Житомирська районна рада повідомляє про оприлюднення проекту рішення «Про затвердження Тимчасового порядку видалення дерев, кущів та інших зелених насаджень за межами населених пунктів на території Житомирського району» та аналізу регуляторного впливу шляхом розміщення на офіційному сайті Житомирської районної ради: www.ztrada.gov.ua та на офіційному сайті Житомирської районної державної адміністрації: www.zhytomyr-rda.gov.ua
Зміст проекту: Проект рішення Житомирської районної ради «Про затвердження Тимчасового порядку видалення дерев, кущів та інших зелених насаджень за межами населених пунктів на території Житомирського району» розроблений з метою встановлення порядку видалення дерев, кущів та інших зелених насаджень за межами населених пунктів на території Житомирського району, у відповідності до ст. 6 Закону України «Про рослинний світ», Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», ст. 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні».
Розробник проекту: Житомирська районна державна адміністрація.
Адреса : 10001, м. Житомир, вул. Лесі Українки, 1, каб. 204, 206.
Email: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Строк приймання пропозицій та зауважень до проекту регуляторного акта становить один місяць з дня опублікування проекту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу.
Пропозиції та зауваження до проекту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу просимо надавати у письмовій формі:
- поштою за адресою: 10001, м. Житомир, вул. Лесі Українки, 1 каб.204 (організаційний відділ виконавчого апарату Житомирської районної ради), каб.206 (головний спеціаліст з питань юридичного забезпечення виконавчого апарату Житомирської районної ради).
Електронна адреса: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Контактні тел.: 42-47-18, 42-47-13.

Виконавчий апарат районної ради

Ви тут: Головна Новини Оголошення ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проекту регуляторного акту Житомирської районної ради