Оголошення

Чергові вибори депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів

25 жовтня 2015 року
Житомирська районна виборча комісія
Постанова
17 листопада 2015 року №18,


Згідно з частиною четвертою статті 45 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» рада вважається повноважною за умови обрання не менше двох третин депутатів від загального складу ради.
Постановою Житомирської районної виборчої комісії від 17.11.2015р.№17 було зареєстровано 30 депутатів Житомирської районної ради, що становить більше двох третин від загального складу ради.
Таким чином наявні підстави для скликання першої сесії Житомирської районної ради на 20 листопада 2015 року на 10 годин 00 хвилин.
Враховуючи вищевикладене, керуючись частиною другою статті 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» статтею 10 Регламенту Житомирської районної ради 6 скликання, затвердженого рішенням Житомирської районної ради від 23 листопада 2010 року №9, Житомирська районна виборча комісія

Постановляє
1. Скликати першу сесію Житомирської районної ради 7 скликання на 20 листопада 2015 року на 10 годин 00 хв, у залі засідань Житомирської районної ради.

2. Опублікувати повідомлення про скликання першої сесії Житомирської районної ради 7 скликання у газеті «Приміське життя».
Голова
Житомирської районної виборчої комісії
Житомирської області                                                Т.А. Гусаківська

Секретар                                                                    В. П. Колокольцева

Ви тут: Головна Новини Оголошення Чергові вибори депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів