ЗВІТ ДЕПУТАТА РАЙОННОЇ РАДИ Приставського Миколи Миколайовича

Народна мудрість гласить: "Поспішай зробити якнайбільше добра для людей". Вміння слухати людей, розуміти їх турботи, мати сили і бажання їм допомагати - це головна біблійна та життєва істина. За таким принципом нама¬гаюсь жити і з такою життє¬вою істиною я пішов у депу-тати Житомирської районної ради.

а звітний період відбулося 9 чергових сесій Житомирської районної ради, 6 засідань постійної комісії Житомирської районної ради з питань законності, правопорядку і прав людини, депутатської етики, забезпечення діяльності депутатів та місцевого самоврядування. У всіх зазначених заходах був присутнім. Є членом робочої групи з питань вивчення стану земельних ділянок, на яких існують масові захоронення та робочої групи з питань використання майна ради. Також є членом робочої групи з вивчення стану функціонування спортивних установ і організацій району та їх фінансування.
Всього за звітний період до мене звернулося з усними зверненнями 37 громадян. Були розглянуті індивідуальні звернення, що стосувалися матеріальної допомоги, покращення житлових умов, забезпечення паливом, питань медичної допомоги, соціального захисту, працевлаштування, вирішення земельних питань. На жаль не все залежить від депутата районної ради. Одне коло питань вдається вирішувати відразу, інші потребують вивчення і залучення до їх виконання інших посадових осіб. Разом з тим у міру своїх можливостей допомагаю інвалідам та малозабезпеченим категоріям населення.
Як відомо, громада живе повноцінним життям лише тоді, коли в ній функціонують всі необхідні заклади соціальної сфери. Перш за все – це сільська школа. Для покращення умов перебування дітей в Станишівській загальноосвітній школі, разом з її дирекцією, у 2016 році запланували облаштувати внутрішні санвузли. На що з районного бюджету було виділено 250 000 грн. І як результат спільної роботи – нині у приміщенні школи діє цей необхідний атрибут цивілізації.
Для бібліотеки с.Слобода-Селець придбав ноутбук. Для проведення поточного ремонту ФАПу с.Слобода-Селець за моїм сприянням було виділено 50 000 грн з районного бюджету.
Більше 15 дітей с.Бистрі та більше 30 дітей с.Слобода-Селець завдяки місцевим підприємцям до Дня Св.Миколая у 2015 році отримали солодкі подарунки. Усі учні, вчителі та технічний персонал Станишівської школи до Дня Св.Миколая у 2016 році отримали від мене солодкі подарунки.
Започаткував «Премію депутата Житомирської районної ради», яку вже отримали три учениці Станишівської школи. До 400-річчя села Станишівка за моїм сприянням було видано книгу «Станишівка: століття тому».

25 грудня 2016 року під час ранкової служби у Свято-Миколаївській церкві с.Станишівка подарував храму ікону святого Миколая Чудотворця.
Щодо депутатського фонду для надання матеріальної допомоги, то у звітному періоді мною кошти використані в повній мірі і всі вони надані жителям району на лікування.
Вже три роки поспіль за моїм сприянням проходить конкурс «Королева краси села Станишівка» серед юних красунь. Також у 2016 році спільно з депутатом обласної ради започаткував конкурс талантів «Зірка Житомирського району» у якому прийняло участь більше 60 дітей району.
За цей період особисто підготував:
- Звернення до Кабінету Міністрів щодо фінансового забезпечення харчування дітей 1-4 класів загальноосвітніх шкіл за рахунок коштів державного бюджету.
- Звернення до міністра соціальної політики щодо забезпечення інвалідів технічними та іншими засобами реабілітації. На жаль, у 2015 році значна кількість інвалідів Житомирського району не була забезпечена протезами та іншими засобами реабілітації.
Думаю, що оцінювати мою роботу, як депутата Житомирської районної ради, будуть виборці. Я відкритий до діалогу і готовий допомагати всім, хто цього потребує, бо головна моя мета, як депутата - змінити майбутнє наших громадян на краще, аби воно було заможним і стабільним.

Приставський М.М.

Ви тут: Головна документи Документи 8 скликання Звіти депутатів Звіти депутатів попередніх скликань ЗВІТ ДЕПУТАТА РАЙОННОЇ РАДИ Приставського Миколи Миколайовича