8-22 № 326 Про внесення змін до найменування та адреси об’єктів нерухомого майна, що знаходяться за адресою: м. Житомир, вул. Т. Бульби-Боровця, 21, в рішеннях районної ради, переліках, а також в документах бухгалтерського обліку

 

герб

 У К Р А Ї Н А
ЖИТОМИРСЬКА РАЙОННА РАДА
РІШЕННЯ № 326
(двадцять друга сесія восьмого скликання)

від «23» червня 2023 р.

 

Про внесення змін до найменування та
адреси об’єктів нерухомого майна, що
знаходяться за адресою: м. Житомир,
вул. Т. Бульби-Боровця, 21, в рішеннях
районної ради, переліках, а також в
документах бухгалтерського обліку

 

    Відповідно до статей 43, 59, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про оренду державного та комунального майна», враховуючи рекомендації комісії по інвентаризації нерухомого майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Житомирського району, що знаходиться за адресою: м. Житомир, вул. Т. Бульби-Боровця, 21, та обліковується на балансі Житомирської районної ради, створеної розпорядженням голови Житомирської районної ради від «17» травня 2023 р. № 13-ОД «Про створення комісії по інвентаризації нерухомого майна, що знаходиться за адресою: м. Житомир, вул. Т. Бульби-Боровця, 21, в зв’язку з поверненням його з оперативного управління та передачі в оренду», висновки та рекомендації постійної комісії районної ради з питань бюджету, комунальної власності та соціально-економічного розвитку від 23.06.2023 р., районна рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Внести зміни в абзац 2 пункту 1 рішення 21 сесії Житомирської районної ради 8 скликання від 30.03.2023 р. № 314 «Про внесення змін та доповнень до Переліку другого типу об’єктів оренди комунальної власності», а саме: замість слів «Приміщення районного військкомату, загальною площею 1511,3 кв.м. …», слід читати «Адміністративна будівля, загальною площею 1511,3 кв.м. …».

2. Внести зміни в пункт 1 рішення 21 сесії Житомирської районної ради 8 скликання від 30.03.2023 р. № 315 «Про погодження передачі в оренду нерухомого майна за адресою: місто Житомир, вул. Т. Бульби-Боровця, 21, та припинення договору оперативного управління цим майном», а саме: замість слів: «1. Погодити надання в оренду нерухомого майна, що перебуває у спільній власності територіальних громад сіл та селищ Житомирського району, а саме: приміщення районного військкомату, загальною площею 1511,3 кв.м. …», слід читати: «1. Погодити надання в оренду нерухомого майна, що перебуває у спільній власності територіальних громад сіл та селищ Житомирського району, а саме: адміністративна будівля, загальною площею 1511,3 кв.м. …».

3. Внести зміни в пункт 3 Переліку нерухомого майна (відмінного від земельних ділянок), що є спільною власністю територіальних громад сіл та селищ Житомирського району, затвердженого рішенням 19 сесії Житомирської районної ради 8 скликання від 23.12.2022 р. № 285, а саме: в найменуванні об’єкта замість слів «Приміщення районного військкомату …», слід читати: «Адміністративна будівля …».

4. Фінансово-господарському відділу виконавчого апарату Житомирської районної ради забезпечити відображення в бухгалтерському обліку Житомирської районної ради змінені найменування та адресу об’єктів нерухомого майна, а саме: адміністративна будівля, загальною площею 1511,кв.м., гаражі, загальною площею 164,80 кв.м., склади, загальною площею 15,9 кв.м., вбиральня, загальною площею 10,50 кв.м., що знаходяться за адресою: м. Житомир, вул. Т. Бульби-Боровця, 21.

5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань бюджету, комунальної власності та соціально-економічного розвитку.

  

Заступник голови районної ради                                                         В. ПАЛІЙ

Ви тут: Головна документи Документи 8 скликання VIII скликання рішення сесій 8-22 № 326 Про внесення змін до найменування та адреси об’єктів нерухомого майна, що знаходяться за адресою: м. Житомир, вул. Т. Бульби-Боровця, 21, в рішеннях районної ради, переліках, а також в документах бухгалтерського обліку