8-22 № 324 Про створення офіційного Веб-сайту Житомирської районної ради

 

герб

 У К Р А Ї Н А
ЖИТОМИРСЬКА РАЙОННА РАДА
РІШЕННЯ № 324
(двадцять друга сесія восьмого скликання)

від «23» червня 2023 р.

 

Про створення офіційного Веб-сайту
Житомирської районної ради

 

    Розглянувши лист Житомирської обласної  ради «Про необхідність проведення оновлення програмного забезпечення системи управління сайтом районної ради», з метою створення дієвої системи оприлюднення інформації про роботу районної ради, підвищення ефективності та прозорості її діяльності, забезпечення впливу на процеси, які відбуваються на території ради, та для власного розміщення проектів нормативно-правових актів, рішень органу місцевого самоврядування, на підставі ст. 5 Закону України «Про доступ до публічної інформації», статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновки та рекомендації засідання постійної комісії з питань регламенту, законності, правопорядку і прав людини, депутатської етики, забезпечення діяльності депутатів та місцевого самоврядування від 16.06.2023 року, районна рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Створити офіційний Веб-сайт Житомирської районної ради в глобальній інформаційній мережі Інтернет за адресою: https://ztrada.gov.ua.

2. Затвердити Положення про офіційний Веб-сайт Житомирської районної ради в глобальній інформаційній мережі Інтернет (додається).

3. Призначити відповідальною особою за супроводження Веб-сайту начальника організаційного відділу виконавчого апарату Житомирської районної ради.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника голови районної ради В.Палія.

 

 Заступник голови районної ради                                               В. ПАЛІЙ

Ви тут: Головна документи Документи 8 скликання VIII скликання рішення сесій 8-22 № 324 Про створення офіційного Веб-сайту Житомирської районної ради