8-21 № 317 Про затвердження структури та чисельності виконавчого апарату районної ради

 

герб

 У К Р А Ї Н А
ЖИТОМИРСЬКА РАЙОННА РАДА
РІШЕННЯ № 317
(двадцять перша сесія восьмого скликання)

від «30» березня 2023 р.

 

Про затвердження структури
та чисельності виконавчого
апарату районної ради

 

   З метою оптимізації та упорядкування структури виконавчого апарату районної ради, забезпечення виконавчим апаратом районної ради повноважень, визначених Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», керуючись статтями 43, 58 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації постійної комісії з питань бюджету, комунальної власності та соціально-економічного розвитку від 30.03.2023 р., районна рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Затвердити структуру та загальну чисельність виконавчого апарату Житомирської районної ради 18 штатних одиниць, згідно з додатком.

2. Заступнику голови Житомирської районної ради привести штатний розпис виконавчого апарату районної ради у відповідність з даним рішенням.

3. Надати право заступнику голови Житомирської районної ради затверджувати штатний розпис виконавчого апарату ради, у разі необхідності вносити зміни до структури виконавчого апарату у межах встановленої рішеннями ради чисельності працівників.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника голови районної ради В. ПАЛІЯ.

 

Заступник голови районної ради                                            В. ПАЛІЙ

Ви тут: Головна документи Документи 8 скликання VIII скликання рішення сесій 8-21 № 317 Про затвердження структури та чисельності виконавчого апарату районної ради