8-21 № 313 Про приватизацію нерухомого майна – нежитлового приміщення за адресою: м. Житомир, вул. Покровська, 56

 

герб

 У К Р А Ї Н А
ЖИТОМИРСЬКА РАЙОННА РАДА
РІШЕННЯ № 313
(двадцять перша сесія восьмого скликання)

від «30» березня 2023 р.

 

Про приватизацію нерухомого майна –
нежитлового приміщення за адресою:
м. Житомир, вул. Покровська, 56

 

    Керуючись статтями 10, 11 Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна», статтями 43, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність в Україні», Постановою Кабінету Міністрів України від 10.05.2018 р. № 432 «Про порядок проведення електронних аукціонів для продажу об’єктів малої приватизації», враховуючи рішення 21 сесії Житомирської районної ради 8 скликання від 30.03.2023 р. № 312 «Про затвердження Положення про діяльність аукціонної комісії для продажу об’єктів малої приватизації спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Житомирського району», рекомендації постійної комісії районної ради з питань бюджету, комунальної власності та соціально-економічного розвитку від 30.03.2023 р., районна рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Приватизувати шляхом продажу на електронному аукціоні об'єкт малої приватизації – нежитлове приміщення, загальною площею 50,50 кв.м., за адресою: Житомирська область, Житомирський район, м. Житомир, вул. Покровська, 56, що знаходиться на земельній ділянці площею 0,0189 га., кадастровий номер: 1810136300:08:008:0123, належить до спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Житомирського району та перебуває на балансі Житомирської районної ради.

2. Доручити заступнику голови Житомирської районної ради Палію В.М. створити аукціонну комісію для продажу об’єкта малої приватизації спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Житомирського району (надалі – аукціонна комісія) нежитлового приміщення, загальною площею 50,50 кв.м., за адресою: м. Житомир, вул. Покровська, 56.

3. Аукціонній комісії, відповідно до повноважень, визначених п. 5 розділу ІІ Положення про діяльність аукціонної комісії для продажу об’єктів малої приватизації спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Житомирського району:

   - розробити умови продажу об’єкта та подати на затвердження органу приватизації (Житомирській районній раді);

   - визначити стартову ціну об’єкта;

   - визначити стартову ціну об’єкта з урахуванням зниження стартової ціни;

   - розробити інформаційне повідомлення про проведення аукціону по продажу об’єкта та подати на затвердження органу приватизації.

4. Кошти, що надійшли від продажу нерухомого майна, спрямовуються до районного бюджету.

5. Виконавчому апарату Житомирської районної ради забезпечити опублікування цього рішення на офіційному сайті Житомирської районної ради та в електронній торговій системі.

6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань бюджету, комунальної власності та соціально-економічного розвитку.

 

Заступник голови районної ради                                            В. ПАЛІЙ

Ви тут: Головна документи Документи 8 скликання VIII скликання рішення сесій 8-21 № 313 Про приватизацію нерухомого майна – нежитлового приміщення за адресою: м. Житомир, вул. Покровська, 56