8-21 № 310 Про виконання районної цільової Програми підтримки сім’ї, забезпечення гендерної рівності за 2022 рік

 

герб

 У К Р А Ї Н А
ЖИТОМИРСЬКА РАЙОННА РАДА
РІШЕННЯ № 310
(двадцять перша сесія восьмого скликання)

від «30» березня 2023 р.

 

Про виконання районної цільової
Програми підтримки сім’ї,
забезпечення гендерної рівності
за 2022 рік

  

   Заслухавши та обговоривши звіт управління праці та соціальної політики Житомирської РДА, відповідно до статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статей 2, 34 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», враховуючи рекомендації та висновки постійної комісії районної ради з гуманітарних питань та соціального захисту населення, від 30.03.2023 р., районна рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Звіт про виконання районної цільової Програми підтримки сім¢ї, гендерної рівності за 2022 рік взяти до відома (додається).

2. Рекомендувати управлінню соціального захисту населення Житомирської РДА продовжити роботу у напрямку зміцнення інституту сім’ї, соціальної підтримки багатодітних сімей, популяризації сімейних цінностей, соціальної підтримки дітей з багатодітних та малозабезпечених сімей, удосконалювати механізм забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків у всіх сферах життя суспільства.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з гуманітарних питань та соціального захисту населення.

  

Заступник голови районної ради                                            В. ПАЛІЙ

 

Ініціатор проекту рішення
УСЗН ЖРДА

Ви тут: Головна документи Документи 8 скликання VIII скликання рішення сесій 8-21 № 310 Про виконання районної цільової Програми підтримки сім’ї, забезпечення гендерної рівності за 2022 рік