8-17 № 269 Про надання права на укладання договорів

 

герб

 У К Р А Ї Н А
ЖИТОМИРСЬКА РАЙОННА РАДА
РІШЕННЯ №269 
(сімнадцята сесія восьмого скликання)

від «23» вересня  2022 р.

 

Про надання права

на укладання договорів

 

Відповідно до ст. ст. 43, 55, 56, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. ст. 93, 96, 101 Бюджетного Кодексу України, рішень 1 сесії районної ради 8 скликання від 01.12.2020 року № 1 «Про підсумки виборів депутатів Житомирської районної ради 8 скликання» та
від 01.12.2020 року № 4 «Про обрання голови районної ради», від 01.12.2020 року № 2 «Про обрання заступника голови районної ради» з метою оперативного вирішення питань, враховуючи висновки та рекомендації засідання постійної комісії з питань регламенту, законності, правопорядку і прав людини, депутатської етики, забезпечення діяльності депутатів та місцевого самоврядування від 12.09.2022 року, районна рада:

ВИРІШИЛА:

 1. Доручити голові районної ради Блощинському Олександру Сергійовичу укладати в міжсесійний період договори та угоди:

-   на передачу міжбюджетних трансфертів (субвенцій) для здійснення видатків на виконання власних та делегованих повноважень;

-   на оренду приміщень, що є спільною власністю територіальних громад сіл, селищ району;

-   на постійне та тимчасове користування майном, що є спільною власністю територіальних громад сіл, селищ району;

-   інші цивільно-правові угоди.

2.  В разі відсутності голови районної ради, надати право заступнику голови районної ради Палію Володимиру Миколайовичу на укладання договорів, зазначених в пункті 1 даного рішення.

3.  Договори та угоди, укладені головою районної ради, заступником голови районної ради, під час виконання ним обов’язків голови районної ради, в міжсесійний період, виносяться на затвердження чергової сесії районної ради.

4.  Визнати таким, що втратило чинність, рішення районної ради від 25.02.2021 року № 112 «Про надання права голові районної ради на укладання договорів».

5.  Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з регламенту, законності, правопорядку і прав людини, депутатської етики, забезпечення діяльності депутатів та місцевого самоврядування.

  

Заступник голови районної ради                                        В. ПАЛІЙ

Ви тут: Головна документи Документи 8 скликання VIII скликання рішення сесій 8-17 № 269 Про надання права на укладання договорів