8-16 № 250 Про розгляд звернення Державної служби геології та надр України про погодження надання спеціального дозволу на користування надрами з метою видобування піску родовища «Гута Юстинівка»

 

герб

 У К Р А Ї Н А
ЖИТОМИРСЬКА РАЙОННА РАДА
РІШЕННЯ №250 
(шістнадцята  сесія восьмого скликання)

від «24» червня  2022 р.

Про  розгляд звернення Державної
служби  геології  та  надр  України
про погодження надання спеціального
дозволу  на  користування  надрами  з
метою  видобування  піску
родовища «Гута Юстинівка»

Розглянувши звернення та пакет документів Державної служби геології та надр України від 07.06.2022 року №906/07/2-22 , відповідно до  статей  43, 59, Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності», пункту  є статті 10 Земельного Кодексу України, пункту 1 статті 10 Кодексу України «Про надра»,  враховуючи позицію Пулинської селищної територіальної громади, висновки засідання постійної комісій з питань екології, охорони навколишнього середовища, природних ресурсів від  21.06.2022 року, районна рада

ВИРІШИЛА:

1. Надати погодження  ТОВ «АГРО-ТРЕЙД ФОРМ» на отримання спеціального дозволу на користування надрами, без проведення аукціону, з метою видобування піску  родовища «Гута Юстинівка» на земельній ділянці, яка знаходиться в адміністративних межах Пулинської селищної територіальної громади на відстані 1,1 км. на південний схід від південно –східної околиці с.Гута-Юстинівка  Житомирського району Житомирської області.

2. Виконавчому апарату Житомирської районної ради направити копію рішення до Державної служби геології та надр України.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань земельних  відносин та агропромислового комплексу.

Заступник голови районної ради                              В.ПАЛІЙ

Ви тут: Головна документи Документи 8 скликання VIII скликання рішення сесій 8-16 № 250 Про розгляд звернення Державної служби геології та надр України про погодження надання спеціального дозволу на користування надрами з метою видобування піску родовища «Гута Юстинівка»