8-16 № 244 Про Програму «Забезпечення медичного обстеження громадян Житомирського району, в зв'язку із призовом військовозобов'язаних до лав ЗСУ під час мобілізації на 2022 рік»

 

герб

 У К Р А Ї Н А
ЖИТОМИРСЬКА РАЙОННА РАДА
РІШЕННЯ №244 
(шістнадцята  сесія восьмого скликання)

від «24» червня  2022 р.

Про Програму «Забезпечення
медичного обстеження громадян
Житомирського району,  в зв'язку
із призовом військовозобов'язаних до
лав ЗСУ під час мобілізації на 2022 рік»

Керуючись ст. 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», законами України «Про військовий обов'язок і військову службу»,  відповідно до частини 5 статті 3 Закону України «Про державні фінансові гарантії медичного обслуговування населення», статті 7 Закону України «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію», розглянувши лист начальника Житомирського районного ТЦК та СП полковника В. Міщанина від 23.06.2022 року, з метою забезпечення мобілізації та оборонної роботи на території Житомирського району районна рада

ВИРІШИЛА:

1.Затвердити Програму «Забезпечення медичного обстеження громадян  Житомирського району,  в зв'язку із призовом військовозобов'язаних до  лав ЗСУ під час мобілізації на 2022 рік» (далі –Програма) (додається).

2. Сектору фінансів районної державної адміністрації забезпечити фінансування заходів Програми у межах фінансових можливостей районного бюджету.

3. Контроль за виконанням даного рішення та Програми покласти на постійну комісію районної ради з питань регламенту, законності, правопорядку і прав людини, депутатської етики, забезпечення діяльності депутатів  та місцевого самоврядування.

Заступник голови районної ради                                                 В.ПАЛІЙ

ДОДАТОК

Ви тут: Головна документи Документи 8 скликання VIII скликання рішення сесій 8-16 № 244 Про Програму «Забезпечення медичного обстеження громадян Житомирського району, в зв'язку із призовом військовозобов'язаних до лав ЗСУ під час мобілізації на 2022 рік»