8-14 № 232 Про призначення директора комунальної установи «Трудовий архів» Житомирської районної ради

 

герб

 У К Р А Ї Н А
ЖИТОМИРСЬКА РАЙОННА РАДА
РІШЕННЯ №231
(чотирнадцята сесія восьмого скликання)

від 04 лютого 2022 року

Про призначення директора комунальної установи
«Трудовий архів» Житомирської районної ради

Відповідно до пункту 20 статей 43, ст.60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», керуючись Положенням про управління об'єктами спільної власності територіальних громад сіл та селищ району, затвердженим рішенням 20 сесії районної ради 6 скликання від 27.11.2013р. № 416 (із змінами та доповненнями), враховуючи рекомендації та висновки спільного засідання постійних комісій з питань бюджету, комунальної власності та соціально-економічного розвитку, з гуманітарних питань та соціального захисту населення, з питань регламенту, законності, правопорядку і прав людини, депутатської етики, забезпечення діяльності депутатів та місцевого самоврядування від 01.02.2022 року, районна рада
ВИРІШИЛА:

1. Призначити ЖИЛІНСЬКОГО Миколу Івановича на посаду директора комунальної установи «Трудовий архів» Житомирської районної ради з 14 лютого 2022 року та укласти з ним контракт строком на п'ять років.

2. Доручити голові районної ради Блощинському О.С. укласти з Жилінським М.І. контракт згідно з чинним законодавством.

3. Установити Жилінському М.І. надбавку у розмірі 50 відсотків посадового окладу за складність, напруженість у роботі.

4. Надати право голові районної ради Блощинскому О.С. здійснювати преміювання директора комунальної установи «Трудовий архів» Житомирської районної ради за результатами роботи в межах фонду заробітної плати установи.

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань бюджету і комунальної власності та соціально-економічного розвитку.

Голова районної ради                 О.БЛОЩИНСЬКИЙ

Ви тут: Головна документи Документи 8 скликання VIII скликання рішення сесій 8-14 № 232 Про призначення директора комунальної установи «Трудовий архів» Житомирської районної ради