8-13 № 211 Про Програму «Забезпечення обстеження громадян Житомирського району, для проходження приписки до призовної дільниці, призову на строкову службу та на навчальні збори у І кварталі 2022 році»

 

герб

 У К Р А Ї Н А
ЖИТОМИРСЬКА РАЙОННА РАДА
РІШЕННЯ №211
(тринадцята сесія восьмого скликання)

від «24» грудня 2021 р.

Про Програму «Забезпечення
обстеження громадян Житомирського
району,  для   проходження  приписки
до  призовної   дільниці,   призову   на
строкову службу та на навчальні збори
у І кварталі 2022 році»

Керуючись ст. 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», законами України «Про військовий обов'язок і військову службу», «Про місцеві державні адміністрації», відповідно до частини 5 статті 3 Закону України «Про державні фінансові гарантії медичного обслуговування населення» , розглянувши лист т.в.о. начальника Житомирського районного ТЦК та СП підполковника В. Міщанина від 17.12.2021 року, з метою забезпечення мобілізації та оборонної роботи на території Житомирського району, враховуючи рекомендації та висновки спільного засідання постійної комісії районної ради з питань бюджету, комунальної власності та соціально-економічного розвитку, постійної комісії районної ради з питань регламенту, законності, правопорядку і прав людини, депутатської етики, забезпечення діяльності депутатів та місцевого самоврядування від 21.12.2021 р., районна рада

ВИРІШИЛА:

1.Затвердити Програму «Забезпечення обстеження громадян Житомирського району,  для   проходження  приписки до  призовної   дільниці,   призову   на строкову службу та на навчальні збори  у І кварталі 2022 році» (далі –Програма) (додається).

2. Сектору фінансів районної державної адміністрації забезпечити фінансування заходів Програми у межах фінансових можливостей районного бюджету.

3. Контроль за виконанням даного рішення та Програми покласти на постійну комісію районної ради з питань регламенту, законності, правопорядку і прав людини, депутатської етики, забезпечення діяльності депутатів та місцевого самоврядування.

Голова районної ради                                                              О.БЛОЩИНСЬКИЙ

 ДОДАТОК

Ініціатор проекту рішення
Житомирський районний ТЦК та СП

Ви тут: Головна документи Документи 8 скликання VIII скликання рішення сесій 8-13 № 211 Про Програму «Забезпечення обстеження громадян Житомирського району, для проходження приписки до призовної дільниці, призову на строкову службу та на навчальні збори у І кварталі 2022 році»