8-11 № 188 Про розгляд звернення Державної служби геології та надр України про погодження надання спеціального дозволу на користування надрами з метою геологічного вивчення родовища піску ділянки «Відсічна – 2»

 

герб

 У К Р А Ї Н А
ЖИТОМИРСЬКА РАЙОННА РАДА
РІШЕННЯ №188
(одинадцята сесія восьмого скликання)

від «01» жовтня 2021 р.

Про  розгляд звернення Державної

служби  геології  та  надр України

про погодження надання спеціального

дозволу  на  користування  надрами  з

метою  геологічного  вивчення родовища

піску ділянки «Відсічна – 2»

Розглянувши звернення та пакет документів Державної служби геології та надр України від 13.08.2021 року №14465/01/07-21 (вх. 25.08.2021року №100/03.09-63), відповідно до статей  43, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності», пункту є статті 10 Земельного Кодексу України, пункту 1 статті 10 Кодексу України «Про надра»,  враховуючи позицію Тетерівської об'єднаної територіальної громади, висновки спільного засідання постійних комісій з питань земельних  відносин та агропромислового комплексу,  з питань екології, охорони навколишнього середовища, природних ресурсів від  28.09.2021 року, районна рада

ВИРІШИЛА:

1. Відмовити ТОВ «ГРІН БУД КОМП» в отриманні спеціального дозволу на користування надрами без проведення аукціону з метою геологічного вивчення родовища піску ділянки Відсічна-2 на земельній ділянці, яка знаходиться в адміністративних межах Тетерівської сільської територіальної громади, в акваторії Житомирського водосховища (Р.Тетерів) на захід від м. Житомир біля сіл Корчак, Перлявка, Деніши в Житомирському районі Житомирської області.

2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника голови районної ради В.Палія та постійну комісію районної ради з  питань земельних  відносин та агропромислового комплексу.

Голова районної ради                                                     О. БЛОЩИНСЬКИЙ

Ви тут: Головна документи Документи 8 скликання VIII скликання рішення сесій 8-11 № 188 Про розгляд звернення Державної служби геології та надр України про погодження надання спеціального дозволу на користування надрами з метою геологічного вивчення родовища піску ділянки «Відсічна – 2»