8-10 № 174 Про затвердження Положення про присвоєння звання «Почесний громадянин Житомирського району»

 

герб

 У К Р А Ї Н А
ЖИТОМИРСЬКА РАЙОННА РАДА
РІШЕННЯ №174
( десята сесія восьомого скликання)

від «30» липня 2021 року

Про затвердження Положення
про присвоєння звання «Почесний
громадянин Житомирського району»

З метою вшанування та відзначення особистостей, які зробили вагомий внесок у соціальний, економічний і культурний розвиток Житомирського району або мають інші заслуги, що сприяли підвищенню авторитету Житомирського району на регіональному, державному та міжнародному рівнях і в знак великої поваги до їх громадської або благодійної діяльності та встановлення підстав і порядку присвоєння звання «Почесний громадянин Житомирського району», керуючись ст. 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновки спільного засідання постійних комісій з питань бюджету, комунальної власності та соціально-економічного розвитку, з питань регламенту, законності, правопорядку і прав людини, депутатської етики, забезпечення діяльності депутатів та місцевого самоврядування від 26.07.2021 року, районна рада

ВИРІШИЛА:

1.Затвердити Положення про присвоєння звання «Почесний громадянин Житомирського району» (далі –Положення) (додається).

2. Вважати таким, що втратило чинність рішення 10 сесії районної ради 6 скликання від 28.11.2018 р. № 175, 19 сесії районної ради 6 скликання від 20.08.2013р., 31 сесії районної ради 7 скликання від 27.02.2020 р. № 1008.

3. Контроль за виконанням даного рішення та Положення покласти на постійну комісію районної ради з питань регламенту, законності, правопорядку і прав людини, депутатської етики,  забезпечення діяльності депутатів та місцевого самоврядування.

Голова районної ради                                                            О.БЛОЩИНСЬКИЙ

ДОДАТОК

Ви тут: Головна документи Документи 8 скликання VIII скликання рішення сесій 8-10 № 174 Про затвердження Положення про присвоєння звання «Почесний громадянин Житомирського району»