8-9 № 157 Про викладення в новій редакції додатку 2 до рішення районної ради від 22.12.2020р. № 21 «Про затвердження Положення про помічника-консультанта депутата Житомирської районної ради восьмого скликання та опису посвідчення помічника-консульта

 

герб

 У К Р А Ї Н А
ЖИТОМИРСЬКА РАЙОННА РАДА
РІШЕННЯ № 157
(дев'ята позачергова сесія восьмого скликання)

від 28 травня  2021 р.

 

Про викладення в новій редакції додатку 2

до рішення районної ради від 22.12.2020р. № 21

«Про затвердження Положення про помічника-консультанта

депутата  Житомирської районної ради  восьмого скликання

та опису посвідчення помічника-консультанта  депутата районної ради»

Враховуючи пропозиції депутатів районної ради, відповідно до пункту 35 частини першої статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та статтею 29-1 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад», враховуючи рекомендації постійної комісії з питань  регламенту, законності, правопорядку і прав людини, депутатської етики, забезпечення діяльності депутатів та місцевого самоврядування від 27.05.2021 р., районна рада

ВИРІШИЛА:

1. Викласти в новій редакції додаток 2 до рішення районної ради від 22.12.2020р. № 21 «Про затвердження Положення про помічника-консультанта депутата  Житомирської районної ради  восьмого скликання та опису посвідчення помічника-консультанта  депутата районної ради» згідно з додатком.

2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань  регламенту, законності, правопорядку і прав людини, депутатської етики, забезпечення діяльності депутатів та місцевого самоврядування.

Голова районної ради                                                О.БЛОЩИНСЬКИЙ

Додаток

до рішення районної ради

від 28.05.2021 № 157

Опис

посвідчення помічника-консультанта депутата

Житомирської районної ради восьмого скликання

Посвідчення помічника-консультанта депутата Житомирської районної ради восьмого скликання має вигляд книжечки, розміром 180 мм на 60 мм.

Посвідчення має 2 розвороти.

На лівому боці вгорі, по центру, розміщується зображення Державного Герба України. На лівому боці посвідчення вміщується фотографія помічника-консультанта розміром 30 мм на 40 мм.

Справа від неї міститься такий текст:

У незаповнені рядки тексту окремо вписуються: номер посвідчення, прізвище, ім'я, по батькові помічника-консультанта, прізвище та ініціали депутата, дата видачі.

Фотографія помічника-консультанта та підпис голови ради засвідчується гербовою  печаткою районної ради.

На правому боці посвідчення вгорі посередині розміщується зображення Державного Герба України, нижче міститься напис наступного змісту:

Заступник голови ради                                                     В.ПАЛІЙ

Ви тут: Головна документи Документи 8 скликання VIII скликання рішення сесій 8-9 № 157 Про викладення в новій редакції додатку 2 до рішення районної ради від 22.12.2020р. № 21 «Про затвердження Положення про помічника-консультанта депутата Житомирської районної ради восьмого скликання та опису посвідчення помічника-консульта