8-9 № 155 Про внесення змін до рішення районної ради від 08.12.2020 № 9 «Про обрання і затвердження кількісного та персонального складу постійних комісій районної ради»

 

герб

 У К Р А Ї Н А
ЖИТОМИРСЬКА РАЙОННА РАДА
РІШЕННЯ № 155
(дев'ята позачергова сесія восьмого скликання)

від 28 травня  2021 р.

 

 

Про внесення змін до рішення

районної ради від 08.12.2020 № 9

«Про обрання і затвердження

кількісного та персонального складу

постійних комісій районної ради»

         Керуючись статтями 43, 47 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та розглянувши заяву депутата Житомирської районної ради восьмого скликання ФЕЩУКА Миколи Андрійовича, районна рада

ВИРІШИЛА:

1.Внести зміни до рішення районної ради  08.12.2020 р. № 9 «Про обрання і затвердження  кількісного та персонального складу постійних комісій районної ради, а саме:

1.1 виключити зі складу постійної комісії з питань промисловості. транспорту, зв'язку та житлово-комунального господарства депутата Житомирської районної ради восьмого скликання ФЕЩУКА Миколу Андрійовича, представника Радикальної Партії Олега Ляшка;

1.2. включити до складу постійної комісії з питань земельних відносин та агропромислового комплексу депутата Житомирської районної ради восьмого скликання ФЕЩУКА Миколу Андрійовича, представника Радикальної Партії Олега Ляшка, у якості члена постійної комісії.

2.Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника голови ради В.Палія.

Голова районної ради                                                              О.БЛОЩИНСЬКИЙ

 

Ви тут: Головна документи Документи 8 скликання VIII скликання рішення сесій 8-9 № 155 Про внесення змін до рішення районної ради від 08.12.2020 № 9 «Про обрання і затвердження кількісного та персонального складу постійних комісій районної ради»