8-9 № 152 Про затвердження Переліків першого та другого типу об’єктів оренди комунальної власності в новій редакції

 

герб

 У К Р А Ї Н А
ЖИТОМИРСЬКА РАЙОННА РАДА
РІШЕННЯ № 152
(дев'ята позачергова сесія восьмого скликання)

від 28 травня  2021 р.

 

 

Про затвердження Переліків

 

першого та другого типу

 

об’єктів оренди комунальної

 

власності в новій редакції

 

         Керуючись статтями 43, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про оренду державного та комунального майна», Постановою Кабінету Міністрів України від 03.06.2020р. № 483 «Деякі питання оренди державного та комунального майна» та Порядком передачі в оренду державного та комунального майна, затвердженого цією Постановою Кабінету Міністрів України, враховуючи рекомендації спільного засідання постійних комісій районної ради з питань бюджету, комунальної власності та соціально-економічного розвитку, з гуманітарних питань та соціального захисту населення від 28 травня 2021року, районна рада

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. 1.Затвердити Перелік першого типу об’єктів оренди, які підлягають передачі в оренду на аукціоні в новій редакції (додаток 1).
  2. 2.Затвердити Перелік другого типу об’єктів оренди, які підлягають передачі в оренду без проведення аукціону в новій редакції (додаток2).
  3. 3.Доручити голові районної ради у міжсесійний період у виняткових випадках, на підставі рекомендацій постійної комісії з питань бюджету, комунальної власності та соціально-економічного розвитку, вносити зміни до вищезазначених Переліків з наступним внесенням таких змін у це рішення та затвердженням таких розпоряджень районною радою.
  4. 4.Вважати таким, що втратило чинність рішення 34 сесії Житомирської районної ради 7 скликання від 30.07.2020р. №1082. «Про затвердження Переліків першого та другого типу об’єктів оренди комунальної власності».

 

5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань бюджету, комунальної власності та соціально-економічного розвитку.

 

 

 

Голова районної ради                                             О, БЛОЩИНСЬКИЙ

 

Ви тут: Головна документи Документи 8 скликання VIII скликання рішення сесій 8-9 № 152 Про затвердження Переліків першого та другого типу об’єктів оренди комунальної власності в новій редакції