8-8 № 141 Про вилучення та закріплення майна на праві оперативного управління

 

герб

 У К Р А Ї Н А
ЖИТОМИРСЬКА РАЙОННА РАДА
РІШЕННЯ № 141
( восьма сесія восьомого скликання)

від 23 квітня 2021 р.

 

Про вилучення та закріплення майна
на праві оперативного управління

 

З метою ефективного управління майном комунальної власності, керуючись ст.43, 59, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 78 Господарського кодексу України, Положення про порядок управління об'єктами спільної власності територіальних громад, сіл, селищ Житомирського району, затвердженого рішенням 20 сесії районної ради 6 скликання  від 27.11.2013 року № 416 (із змінами та доповненнями), розпорядженням голови Житомирської райдержадміністрації  від 29.01.2021 р. № 42 «Про внесення змін до структури районної державної адміністрації»,   враховуючи висновки спільного засідання постійних комісій з питань бюджету, комунальної власності та соціально-економічного розвитку, з питань земельних  відносин та агропромислового комплексу,  з питань екології, охорони навколишнього середовища, природних ресурсів, з гуманітарних питань та соціального захисту населення, з питань охорони здоров'я, з питань регламенту, законності, правопорядку і прав людини, депутатської етики, забезпечення діяльності депутатів та місцевого самоврядування від 20.04.2021, районна рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Вилучити із оперативного управління відділу освіти, охорони здоров'я, культури та спорту Житомирської районної державної адміністрації Житомирської області (правонаступник сектору культури і туризму Житомирської районної державної адміністрації Житомирської області)   (код ЄДРПОУ 02143040) об'єкт нерухомого майна спільної власності територіальних громад Житомирського району: громадський будинок  з господарськими (допоміжними) будівлями та спорудами, земельну ділянку, площею 0,2645 га, кадастровий номер 1810136600:07:002:0046, цільове призначення: «для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування»  та закріпити на праві оперативного управління за Комунальною установою «Трудовий архів» Житомирської районної ради (код ЄДРПОУ 36269935).   за адресою: поштовий індекс 10025, м.Житомир,  пров. 1-й Корольова,6 , та закріпити на праві оперативного управління за Комунальною установою «Трудовий архів» Житомирської районної ради (код ЄДРПОУ 36269935).

 

2.  Передачу-приймання об'єктів нерухомого майна, визначеного у  пункті 1 рішення, здійснити відповідно до чинного законодавства.

 

3 Уповноважити голову Житомирської районної ради Блощинського О.С. на затвердження акту приймання-передачі майна.

 

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань бюджету, комунальної власності та соціально-економічного розвитку.

 

Голова районної ради                                              О.БЛОЩИНСЬКИЙ

 

 

Ви тут: Головна документи Документи 8 скликання VIII скликання рішення сесій 8-8 № 141 Про вилучення та закріплення майна на праві оперативного управління