8-2 №37 Про звернення Домашенка П.П. (голови Чуднівської районної ради 7 скликання) щодо збереження за ним середньої заробітної плати на період його працевлаштування у рамках гарантій, передбачених статтею 33 Закону України «Про статус депутатів місцевих

 

герб

 У К Р А Ї Н А
ЖИТОМИРСЬКА РАЙОННА РАДА
РІШЕННЯ №37
( друга  сесія восьомого скликання)

від  « 22»  грудня 2020 року

Про звернення Домашенка П.П. (голови
Чуднівської районної ради 7 скликання) щодо
збереження за ним середньої заробітної плати
на період його працевлаштування у рамках гарантій,
передбачених статтею 33 Закону України
«Про статус депутатів місцевих рад»

Розглянувши звернення Домашенка Павла Павловича щодо збереження за ним середньої заробітної плати на період його працевлаштування у рамках гарантій, передбачених статтею 33 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад», у зв'язку зі звільненням його з посади голови Чуднівської районної ради 7 скликання на підставі закінчення строку повноважень відповідно до пункту 2 статті 55 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», записи у його трудовій книжці, довідку від 01.12.2020р. за вих. №01-46/1493 з попереднього  місця роботи, з якого Домашенко П.П. звільнений у зв'язку з переходом на виборну посаду відповідно до пункту 5 статті 36 Кодексу законів про працю України, про неможливість його працевлаш­тування організацією, де він працював до обрання, на попередній або рівноцінній посаді, видану Чуднівською районною державною адміністрацією Житомирської області, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про внесення змін до деяких законів України щодо впорядкування окремих питань організації та діяльності органів місцевого самоврядування і районних державних адміністрацій» від 17.11.2020р. № 1009-ІХ, частиною другою статті 33 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад», Постановою Верховної Ради України «Про утворення та ліквідацію районів» від 17.07.2020р. № 807-ІХ, враховуючи висновки і рекомендації постійної комісії з питань регламенту, законності, правопорядку і прав людини, депутатської етики, забезпечення діяльності депутатів та місцевого самоврядування від 21 грудня 2020р. та з питань бюджету, комунальної власності та соціально-економічного розвитку від 15 грудня 2020 року,  районна рада

ВИРІШИЛА:

1.       Зберегти за Домашенком Павлом Павловичем, головою Чуднівської районної ради 7 скликання, з  02 грудня 2020 року на період працевлаштування, але не більше шести місяців з моменту припинення повноважень, середню заробітну плату, яку він отримував на виборній посаді голови Чуднівської районної ради 7 скликання, в порядку, передбаченому частиною 2 статті 33 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад».

2.       Виплату середньої заробітної плати, обрахованої відповідно до вимог чинного законодавства України, Домашенку Павлу Павловичу здійснювати:

-          за період з 02 по 31 грудня 2020 року - за рахунок коштів районного бюджету Чуднівського району, передбачених на утримання виконавчого апарату Чуднівської районної ради;

-          за період з 01 січня по 01 червня 2021 року - за рахунок коштів районного бюджету Житомирського району, передбачених на утримання виконавчого апарату Житомирської районної ради.

3.       Домашенку Павлу Павловичу:

-            для отримання передбачених законодавством та цим рішенням виплат щомісячно надавати докази непрацевлаштування шляхом пред'явлення власної трудової книжки;

-            у разі працевлаштування, набуття права на пенсійне забезпечення, призначення будь-якого виду пенсії та інших умов, при яких втрачається право на цю виплату, негайно повідомити про це письмово Житомирську районну раду як правонаступника всіх прав і обов'язків Чуднівської районної ради.

4.       Доручити голові комісії та заступнику голови комісії з реорганізації Чуднівської районної ради щомісячно видавати розпорядження про виплату середньої заробітної плати Домашенку П.П. з урахуванням вимог, визначених цим рішенням.

5.       Після завершення реорганізації доручити видання розпоряджень про виплату середньої заробітної плати Домашенку П.П. з урахуванням вимог, визначених цим рішенням, голові Житомирської районної ради Блощинському О.С.  та заступникові голови Житомирської районної ради  Палію В.М.

6.       Чуднівській районній державній адміністрації Житомирської області та управлінню фінансів Чуднівської районної державної адміністрації Житомирської області передбачити кошти у районному бюджеті Чуднівського району на виплати Домашенку П.П. на період з 02 по 31 грудня 2020 року.

7.       Житомирській районній державній адміністрації Житомирської області та управлінню фінансів Житомирської районної державної адміністрації Житомирської області передбачити кошти у районному бюджеті Житомирського району на виплати Домашенку П.П. на період з 01 січня  по 01 червня 2021 року.

8.       Усі виплати здійснювати у межах фінансових можливостей районних бюджетів Чуднівського і Житомирського районів та відповідних кошторисних призначень на ці цілі.

9.       Контроль  за виконанням рішення покласти на постійну комісію  районної ради з питань регламенту, законності, правопорядку і прав людини, депутатської етики, забезпечення діяльності депутатів та місцевого самоврядування.

Голова районної ради                                                              О.БЛОЩИНСЬКИЙ

Ви тут: Головна документи Документи 8 скликання VIII скликання рішення сесій 8-2 №37 Про звернення Домашенка П.П. (голови Чуднівської районної ради 7 скликання) щодо збереження за ним середньої заробітної плати на період його працевлаштування у рамках гарантій, передбачених статтею 33 Закону України «Про статус депутатів місцевих