Розпорядження голови

66-ОД Про нагородження

герб

У К Р А Ї Н А
ЖИТОМИРСЬКА РАЙОННА РАДА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ
голови районної ради

від «09» вересня 2021 р.                 № 66-ОД

Про нагородження

Розглянувши подання заступника голови районної ради Палія В.М. та відповідно до Положення про Почесну Грамоту, Грамоту та Подяку Житомирської районної ради, привітання, нагородження та преміювання до професійних, ювілейних та державних свят:

1. Нагородити Почесною грамотою Житомирської районної ради МАТВІЙЧУКА Юрія Вікторовича – сільського голову Станишівської територіальної громади Житомирського району Житомирської області за багаторічну сумлінну працю, вагомий внесок у розвиток громади та українського села, високу професійну майстерність та з нагоди відзначення п‘ятої річниці створення Станишівської ОТГ.

2. Нагородити Грамотами Житомирської районної ради за високий професіоналізм, активну участь у громадсько-суспільній діяльності, особистий внесок у соціально-економічний розвиток громади та з нагоди відзначення п‘ятої річниці створення Станишівської ОТГ наступних громадян:

ХАРЧЕНКО Тетяну Всеволодівну – начальника відділу культури, туризму, сім‘ї, молоді та спорту Станишівської сільської ради;

РЯБОВА Валентина Павловича – лісничого державного підприємства Зарічанського лісового господарства, депутата Станишівської сільської ради;

         КОВАЛЬЧУКА Володимира Володимировича – заступника головного лікаря з медичної частини КНП «Житомирська багатопрофільна опорна лікарня» Новогуйвинської селищної ради.

         3. Нагородити громадян, зазначених у пунктах 1,2 розпорядження, цінними подарунками, а саме годинниками.

 

Голова районної ради                                                         О.БЛОЩИНСЬКИЙ

Ви тут: Головна документи Документи 8 скликання Розпорядження голови 66-ОД Про нагородження