Розпорядження голови

Заходи довкілля 2012

gerb_dok

У К Р А Ї Н А

Житомирська районна рада

Житомирської області

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

голови районної ради

 

№ 27-ОД

«26» березня 2012р.

 

З метою забезпечення утримання територій населених пунктів Житомирського району та прилеглих територій об’єктів, що належать до спільної вдасності територіальних громад району, у належному стані, їх санітарного очищення, збереження об'єктів загального користування та створення умов, сприятливих для життєдіяльності населення, відповідно до розпорядження Кабінету міністрів України від 31.03.2010р. №777-р «Деякі питання проведення щорічної акції «За чисте довкілля» та дня благоустрою територій населених пунктів»:

 

  1. Затвердити заходи по проведенню озеленення та благоустрою населених пунктів району (додаються).
  1. Відповідальним за організацію та виконання заходів визначити заступника голови районної ради Павлюка Р.В.

 

Голова районної ради                                      М.А.Степаненко

 

 

 

ЗАТВЕРДЖЕНО

Розпорядження голови районної ради

26.03.2012р. № 27-ОД

 

ЗАХОДИ

по проведенню озеленення та

благоустрою населених пунктів району

 

  1. Взяти участь в організації та проведенні місячника із приведення в належний санітарний стан територій населених пунктів району, об’єктів, що належать до спільної власності територіальних громад сіл та селищ району, у тому числі адміністративного приміщення районної ради.

 

Селищний, сільські голови

Депутати районної, селищної, сільських рад

Керівники об’єктів спільної власності

Виконавчий апарат районної ради

Березень, квітень

 

  1. Організувати роботу серед населення по приведенню у належний санітарний стан вулиць, майданів, парканів, тротуарів, прилеглих до об'єктів комунальної власності територій, присадибних територій, парків та зелених насаджень, пам'ятників та пам'ятних знаків, пам’яток архітектури та об’єктів культурної спадщини, сільських цвинтарів, місць поховань, у тому числі братських могил, загальних та присадибних шахтних колодязів, ставків та водоймищ і їх берегових смуг, гідроспоруд (дамб, мостів).

 

Селищний, сільські голови

Депутати районної, селищної, сільських рад

Керівники об’єктів спільної власності Квітень

 

  1. Організувати в рамках проведення щорічної всеукраїнської акції «За чисте довкілля» та дня благоустрою здійснення заходів з ліквідації несанкціонованих сміттєзвалищ побутових та інших відходів, прибирання та приведення у належний санітарний стан дитячих, спортивних та господарських майданчиків, зупинок міського транспорту.

 

Селищний, сільські

голови Депутати районної,

селищної, сільських рад Квітень

 

  1. Взяти участь в організації та проведенні загальнорайонної акції з озеленення території населених пунктів, об’єктів культури, освіти, охорони здоров’я, інших закладів соціальної сфери.

 

Селищний, сільські голови

Депутати районної, селищної, сільських рад

Керівники об’єктів спільної власності

Виконавчий апарат районної ради

Квітень

 

  1. Взяти участь у І етапі щорічного районного конкурсу серед сільських, селищної рад на кращий санітарний стан та благоустрій території

Селищна, сільські ради

До 1 червня 2012 року

  1. Провідному спеціалісту з організаційних питань (Редькіній М.В.), головному редактору КП «Редакція газети «Приміське життя» (Соботніцький М.К.) забезпечити висвітлення на веб-сайті районної ради та у районній газеті «Приміське життя» заходів з проведення озеленення та благоустрою території району

 

 

Заступник голови районної ради         Р.В.Павлюк

 

Ви тут: Головна документи Документи 8 скликання Розпорядження голови Заходи довкілля 2012