Розпорядження голови

Про скликання дванадцятої сесії районної ради 6 скликання

gerb_dok

У К Р А Ї Н А

Житомирська районна рада

Житомирської області

 

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

голови районної ради

 

«12» квітня 2012р. № 30-ОД

 

Про скликання дванадцятої сесії

районної ради 6 скликання

 

Відповідно до ст.46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» скликати дванадцяту сесію районної ради 6 скликання 17 травня 2012 року о 10 годині у приміщенні районної ради.

На розгляд сесії внести наступні питання:

  1. Інформація прокурора Житомирського району про стан законності, заходи щодо її зміцнення та результати діяльності на території району.

  2. Звіт директора комунального підприємства «Архітектура» Житомирської районної ради про результати фінансово-господарської діяльності підприємства.

  3. Про Програму розвитку податкової служби Житомирського району щодо створення сервісного центру обслуговування платників податку на 2012 рік.

  4. Про районну Програму розвитку фізичної культури і спорту на 2012-2016 роки.

  5. Про районну Програму «Молодь і родина Житомирщини» на 2012-2016 роки.

  6. Про Програму щодо заходів, спрямованих на будівництво притулків для безпритульних тварин та зменшення захворювання домашніх тварин на сказ в Житомирському районі на 2012 рік.

  7. Про затвердження правил утримання домашніх собак та котів у Житомирському районі.

  8. Про районний конкурс творчих робіт серед учнів 9-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів району «Якби я був Президентом…».

  9. Про хід виконання Програми щодо виконання заходів Загальнодержавної програми «Національний план дій щодо реалізації Конвенції ООН про права дитина» на 2011-2016 роки.

  10. Про внесення змін до Регламенту роботи районної ради 6 скликання.

  11. Про план роботи районної ради на ІІ півріччя 2012 року.

  12. Про затвердження розпоряджень голови районної ради.

  13. Про зняття з контролю рішень районної ради.

  14. Про розподіл коштів, отриманих від перевиконання доходної частини загального фонду районного бюджету.

  15. Про внесення змін до районного бюджету на 2012 рік.

  16. Про затвердження розпоряджень голови райдержадміністрації.

  17. Про розмежування земель державної та комунальної власності за межами населених пунктів на території Житомирського району.

  18. Про затвердження технічних документацій по визначенню нормативних грошових оцінок земельних ділянок, які надаються в оренду юридичним та фізичним особам.

  19. Інформація тимчасової контрольної комісії з питань вивчення діяльності спортивних установ та закладів Житомирського району.

  20. Різне.

 

На сесію запросити депутатів обласної ради, голову, заступників голови райдержадміністрації, селищного, сільських голів, начальників управлінь, відділів та служб райдержадміністрації, керівників підприємств, установ та організацій району.

 

Голова районної ради М.А.Степаненко

Ви тут: Головна документи Документи 8 скликання Розпорядження голови Про скликання дванадцятої сесії районної ради 6 скликання