Перелік питань для розгляду на пленарному засіданні 19-ї сесії Житомирської районної ради 7 скликання 03 серпня 2018 року

1. Про звіт директора комунального закладу «Початковий спеціалізований мистецький навчальний заклад «Новогуйвинська музична школа» Житомирської районної ради Поліщук В.Л.

2. Про звіт начальника управління праці та соціального захисту населення Житомирської райдержадміністрації Вакулюк Л.І.

3. Про звіт начальника відділу освіти Житомирської райдержадміністрації Давиденко С.О.

4. Про призначення директора комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр Житомирського району Житомирської області».

5. Про реорганізацію Левківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Житомирського району Житомирської області шляхом перетворення в опорний навчальний заклад «Левківська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» Житомирської районної ради Житомирської області

6. Про призначення директора Вересівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Житомирського району Житомирської області.

7. Про призначення директора Миролюбівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Житомирського району Житомирської області.

8. Про внесення змін до Програми надання шефської допомоги військовим частинам на 2017 -2018 роки.

9. Про втрату чинності Положення про комісію з питань поновлення прав реабілітованих Житомирської районної ради та рішення про її склад.

10. Про план роботи районної ради на ІІ півріччя 2018 року.

11. Про затвердження розпоряджень голови районної ради.

12. Про внесення змін до районного бюджету на 2018 рік.

13. Про затвердження розпоряджень голови райдержадміністрації.

14. Про внесення змін до переліку об'єктів, установ, організацій, підприємств спільної власності територіальних громад сіл, селищ району.
15. Про затвердження передавальних актів щодо передачі майна закладів освіти до комунальної власності Глибочицької сільської ради об'єднаної територіальної громади.

16. Про затвердження передавальних актів щодо передачі майна закладів освіти до комунальної власності Оліївської сільської ради об'єднаної територіальної громади.

17. Про подання щоквартальної фінансової звітності комунальних підприємств Житомирської районної ради.

18. Про надання погодження на отримання спеціального дозволу на користування надрами.

19. Про затвердження технічної документації по визначенню нормативної грошової оцінки земельної ділянки, загальною площею 8,5635га, яка перебуває в оренді ПП « Фінбудресурс» для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості (землі промисловості, транспорту, зв'язку, енергетики, оборони та іншого призначення) на території Вересівської сільської ради.

20. Про затвердження технічної документації по визначенню нормативної грошової оцінки земельної ділянки, загальною площею 8,3000га, яка надається в оренду ТОВ «РЕНТЗЕМ» для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (01.01) на території Вересівської сільської ради.

21. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки, загальною площею 1,4164га, яка надається в оренду Сіроватському Михайлу Ярославовичу для ведення особитого селянського господарства (01.03) на території Головенківської сільської ради.

22. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок водного фонду, загальною площею 9,1674га, які надаються для поновлення договорів оренди Твардовському Анатолію Володимировичу для рибогосподарських потреб (10.07) на території Глибочицької сільської ради.

23. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки, загальною площею 5,3676га, яка перебуває в оренді ФОП Якімець Віктор Іванович для рибогосподарських потреб (10.07) (землі водного фонду) на території Станишівської сільської ради.

24. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок водного фонду, загальною площею 17,8613га, які надані в оренду Хоменко Євгені Ігорівні для рибогосподарських потреб (10.07) та для сінокосіння (10.06), на території Сінгурівської сільської ради.

Додаткові питання,

25. Про внесення змін до районної Програми забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа на 2018-2022 роки.
26. Про внесення змін до районної Програми розвитку фізичної культури та спорту на 2017 - 2021 роки.
27. Про внесення змін до Програми економічного і соціального розвитку Житомирського району на 2018 рік.
28. Про внесення змін до Програми національно-патріотичного виховання дітей та молоді в Житомирському районі на 2016 – 2020 роки.
29. Про звернення щодо захисту традиційних сімейних цінностей та інституції сім'ї в Україні.
30. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки загальною площею 3,7940га, яка надається в оренду ТОВ «Улянівський кар'єр» на території Тетерівської сільської ради ОТГ.
31. Про реорганізацію (перетворення) Комунальної установи «Центральна районна лікарня» Житомирської районної ради у Комунальне некомерційне підприємство «Центральна районна лікарня» Житомирської районної ради.
32. Про передачу майна (витяжної лабораторної шафи) до комунальної власності Тетерівської сільської ради ОТГ.
33. Щодо річних фінансових планів комунальних унітарних підприємств Житомирської районної ради.
34. Про безоплатну передачу приміщень закладів охорони здоров'я до комунальної власності Глибочицької сільської ради ОТГ.
35. Про включення до переліку нерухомого майна (відмінного від земельних ділянок), що є спільною власністю територілаьних громад сіл, селищ Житомирського району, будівлі середньої школи за адресою: с.Левків, вул. Олімпійська, 2б.
36. Про розгляд претензії гр. Рижкова М.Д. до Житомирської районної ради щодо будівлі середньої школи за адресою: с.Левків, вул.Олімпійська, 2б.
37. Різне:
37.1. Про результати розгляду звернень районної ради.

Ви тут: Головна документи Документи 8 скликання Регуляторні акти Плани діяльності 7 СКЛИКАННЯ 7 скликання Перелік питань на сесію Перелік питань для розгляду на пленарному засіданні 19-ї сесії Житомирської районної ради 7 скликання 03 серпня 2018 року