7-18-613 Про звіт директора комунальної установи «Новогуйвинська комплексна дитячо-юнацька спортивна школа» Житомирської районної ради Ступіна В.А.

                                                                        герб

 У К Р А Ї Н А
ЖИТОМИРСЬКА РАЙОННА РАДА
РІШЕННЯ № 613
(вісімнадцята сесія сьомого скликання)

від «01» червня 2018 р.

Про звіт директора комунальної
установи «Новогуйвинська комплексна
дитячо-юнацька спортивна школа»
Житомирської районної ради
Ступіна В.А.

Заслухавши звіт директора комунальної установи «Новогуйвинська комплексна дитячо-юнацька спортивна школа» Житомирської районної ради Ступіна В.А. про роботу установи, її фінансово-господарську діяльність та діяльність директора, керуючись ст. ст. 43, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації постійних комісій з гуманітарних питань, охорони здоров'я та соціального захисту населення від 23.05.2018р. та з питань бюджету і комунальної власності від 29.05.2018р., районна рада

ВИРІШИЛА:

1. Звіт директора комунальної установи «Новогуйвинська комплексна дитячо-юнацька спортивна школа» Житомирської районної ради Ступіна В.А. про роботу установи, її фінансово-господарську діяльність та діяльність директора, узяти до відома (додається).
2. Сектору у справах сім'ї, молоді та спорту Житомирської райдержадміністрації забезпечити фінансування комунальної установи «Новогуйвинська комплексна дитячо-юнацька спортивна школа» Житомирської районної ради в межах, необхідних для створення сприятливих умов для занять різноманітними формами оздоровлення, фізичною культурою і видами спорту, залучення учнів до систематичних занять фізичною культурою і спортом, проведення фізкультурно-оздоровчої і виховної роботи.
3. Директору комунальної установи «Новогуйвинська комплексна дитячо-юнацька спортивна школа» Житомирської районної ради Ступіну В.А.:
3.1. Вживати усіх можливих заходів щодо розширення мережі гуртків;
3.2. З метою зміцнення навчально-матеріальної бази вести пошук додаткових джерел фінансування.
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію районної ради з гуманітарних питань, охорони здоров'я та соціального захисту населення та заступника голови районної ради В.М.Стаха.

Голова районної ради                                          С.Г.Крутій

Ви тут: Головна документи Архів 7 скликання VII скликання Рішення сесій 7-18-613 Про звіт директора комунальної установи «Новогуйвинська комплексна дитячо-юнацька спортивна школа» Житомирської районної ради Ступіна В.А.