7-12-387 Про реорганізацію Миролюбівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів на загальноосвітню школу І-ІІ ступенів

                                                                        герб

 У К Р А Ї Н А
ЖИТОМИРСЬКА РАЙОННА РАДА
РІШЕННЯ № 387
дванадцята сесія сьомого скликання
від «04» серпня 2017 р.

Про реорганізацію Миролюбівської
загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів
на загальноосвітню школу І-ІІ ступенів

Відповідно до розділу XI Конституції України, частини другої статті 43, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статей 90, 104-107 Цивільного кодексу України, частини першої статті 56, частини першої статті 59 Господарського кодексу України, Законів України «Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців», частини 4 статті 36 «Про освіту», статей 9, 11 «Про загальну середню освіту», наказу Міністерства освіти і науки України від 17.02.2004 р. № 120 «Про назви, печатки, штампи, вивіски загальноосвітніх навчальних закладів» (зареєстрований в Міністерстві юстиції України 26.02.2004 р. за № 248/8847), враховуючи пропозиції Житомирської районної державної адміністрації, висновки та рекомендації постійних комісій районної ради з питань бюджету і комунальної власності від 28.07.2017р. та з гуманітарних питань, охорони здоров'я та соціального захисту населення від 01.08.2017р., районна рада

ВИРІШИЛА:
1. Реорганізувати загальноосвітній навчальний заклад Миролюбівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Житомирського району Житомирської області на Миролюбівська загальноосвітня школа І-ІІ ступенів Житомирського району Житомирської області.
2. Установити, що учні навчального закладу, який реорганізовуватиметься згідно з цим рішенням, продовжують навчання у навчальному закладі, утвореному після реорганізації.

3. Відповідно до абзацу 2 частини 3 статті 105 Цивільного кодексу України виконання функцій комісії з реорганізації загальноосвітнього навчального закладу покласти на Уповноважений орган управління - відділ освіти Житомирської районної державної адміністрації.
4. Уповноваженому органу управління навчальним закладом - відділу освіти Житомирської райдержадміністрації:
4.1. Забезпечити виконання рішення про реорганізацію навчального закладу;
4.2. Забезпечити, відповідно до чинного законодавства, гарантії для працівників закладу, що реорганізовується;
4.3. Організувати роботу з розроблення та оновлення статуту реорганізованого навчального закладу;
4.4. Організувати безперебійний, надійний та безпечний підвіз до місць навчання і додому учнів старших класів з сіл Миролюбівка, Леонівка, Червоний Степок.
5. Делегувати повноваження Житомирській районній державній адміністрації з управління навчальним закладом, що реорганізовується згідно пунктом 1 цього рішення.
6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з гуманітарних питань, охорони здоров'я та соціального захисту населення.

Голова районної ради                              С.Г. Крутій

Ви тут: Головна документи Архів 7 скликання VII скликання Рішення сесій 7-12-387 Про реорганізацію Миролюбівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів на загальноосвітню школу І-ІІ ступенів