7-11-384 Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки водного фонду, загальною площею 6,9030 га, яка надана в оренду ПАТ «Житомирський комбінат силікатних виробів»

                                                                        герб

 У К Р А Ї Н А
ЖИТОМИРСЬКА РАЙОННА РАДА
РІШЕННЯ № 384
одинадцята сесія сьомого скликання 

від «02» червня 2017 р.

Про затвердження технічної документації
з нормативної грошової оцінки
земельної ділянки водного фонду,
загальною площею 6,9030 га,
яка надана в оренду ПАТ «Житомирський
комбінат силікатних виробів»

           Розглянувши звернення Публічного акціонерного товариства «Житомирський комбінат силікатних виробів», подану ним технічну документацію з нормативної грошової оцінки земельної ділянки водного фонду, яка надана в оренду ПАТ «Житомирський комбінат силікатних виробів» загальною площею 6,9030 га, для риборозведення (10.07) на території Туровецької сільської ради Житомирського району Житомирської області (поза межами населеного пункту), висновок державної експертизи землевпорядної документації від 28.03.2017р. № 81, керуючись ст. 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 23 Закону України «Про оцінку земель», районна рада

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити технічну документацію з нормативної грошової оцінки земельної ділянки водного фонду, яка надана в оренду ПАТ «Житомирський комбінат силікатних виробів», загальною площею 6,9030 га, для риборозведення (10.07) на території Туровецької сільської ради Житомирського району Житомирської області (поза межами населеного пункту).
2. Нормативна грошова оцінка земельної ділянки становить 79 424 грн. 79 коп.
3. Рекомендувати Головному управлінню Держгеокадастру у Житомирській області при укладенні договору оренди встановити орендну плату у розмірі 12 % від нормативної грошової оцінки даної земельної ділянки.

Голова районної ради                                   С. Г. Крутій     

Ви тут: Головна документи Архів 7 скликання VII скликання Рішення сесій 7-11-384 Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки водного фонду, загальною площею 6,9030 га, яка надана в оренду ПАТ «Житомирський комбінат силікатних виробів»