7-8-225 Про перейменування, внесення змін та затвердження у новій редакції Статуту комунальної установи «Новогуйвинська дитячо-юнацька спортивна школа» Житомирської районної ради

                                                                        герб

 У К Р А Ї Н А
ЖИТОМИРСЬКА РАЙОННА РАДА
РІШЕННЯ № 225
восьма сесія сьомого скликання 
від 15 грудня 2016 р.

Про перейменування, внесення змін та затвердження у новій редакції
Статуту комунальної установи
«Новогуйвинська дитячо-юнацька спортивна школа»
Житомирської районної ради

Розглянувши подання Житомирської районної державної адміністрації, комунальної установи «Новогуйвинська дитячо-юнацька спортивна школа» Житомирської районної ради, керуючись статтями 43 та 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про фізичну культуру і спорт», статтею 133 Податкового кодексу України, Положенням про порядок управління об'єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ району, затвердженим рішенням 20 сесії районної ради 6 скликання від 27.11.2013р. №416, Положенням про дитячо-юнацьку спортивну школу, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 05.11.2008р. № 993 (зі змінами і доповненнями), у зв'язку зі зміною типу спортивної школи, назви галузевого міністерства, враховуючи рекомендації постійної комісії з гуманітарних питань, охорони здоров'я та соціального захисту населення від 08.12.2016р., районна рада

ВИРІШИЛА:

1. Перейменувати комунальну установу «Новогуйвинська дитячо-юнацька спортивна школа» Житомирської районної ради на комунальну установу «Новогуйвинська комплексна дитячо-юнацька спортивна школа» Житомирської районної ради.

2. Внести зміни та затвердити у новій редакції Статут комунальної установи «Новогуйвинська комплексна дитячо-юнацька спортивна школа» Житомирської районної ради (додається).

3. Директору комунальної установи Ступіну В.А. забезпечити здійснення державної реєстрації Статуту у новій редакції відповідно до чинного законодавства, про що повідомити районну раду у місячний термін.

4. Райдержадміністрації та виконавчому апарату районної ради забезпечити внесення змін до організаційних та розпорядчих документів у зв'язку з перейменуванням установи.

5. Визнати такою, що втратила чинність редакцію Статуту комунальної установи «Новогуйвинська дитячо-юнацька спортивна школа» Житомирської районної ради, затверджена рішенням 5 сесії Житомирської районної ради 6 скликання від 25.02.2011 р. №60.

6. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з гуманітарних питань, охорони здоров'я та соціального захисту населення.

Голова районної ради                                         С.Г. Крутій

Завантажити Додаток

Ви тут: Головна документи Архів 7 скликання VII скликання Рішення сесій 7-8-225 Про перейменування, внесення змін та затвердження у новій редакції Статуту комунальної установи «Новогуйвинська дитячо-юнацька спортивна школа» Житомирської районної ради