7-5-0081 Про нагородження Гуменюка В.С. найвищою відзнакою Житомирської районної ради «Честь і слава Житомирського району»

                                                                        герб

 У К Р А Ї Н А
ЖИТОМИРСЬКА РАЙОННА РАДА
РІШЕННЯ № 81
(5 сесія сьомого скликання)
від «29» квітня 2016р.

Про нагородження Гуменюка В.С.
найвищою відзнакою
Житомирської районної ради
«Честь і слава Житомирського району»

Відповідно до рішення 2 сесії 7 скликання Березівської сільської ради від 28.01.2016 р., керуючись Положенням про відзнаку Житомирської районної ради «Честь і слава Житомирського району», затверджену рішенням 34 сесії районної ради 6 скликання №620 від 17.06.2015р., ст.43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації постійної комісії з гуманітарних питань, охорони здоров'я та соціального захисту населення від 15.04.2016р., районна рада

ВИРІШИЛА:
Нагородити ГУМЕНЮКА ВІКТОРА СТЕПАНОВИЧА, жителя с.Дубовець Житомирського району, учасника бойових дій в антитерористичній операції, найвищою відзнакою Житомирської районної ради «Честь і слава Житомирського району» за виявлену мужність, самовідданість, захист територіальної цілісності України, високий професіоналізм під час виконання спеціальних завдань в ході антитерористичної операції.

Голова районної ради                                     С.Г.Крутій

Ви тут: Головна документи Архів 7 скликання VII скликання Рішення сесій 7-5-0081 Про нагородження Гуменюка В.С. найвищою відзнакою Житомирської районної ради «Честь і слава Житомирського району»