Про внесення змін до Положення про постійні комісії районної ради 6 скликання

                                                                        герб                                         

Проект

                                                                     У К Р А Ї Н А
                                                     ЖИТОМИРСЬКА РАЙОННА РАДА
                                                                     РІШЕННЯ № ______
                                       (тридцять п'ята  сесія шостого скликання)

від  «___» ____________ 2015р.

Про внесення змін до Положення
про постійні комісії районної ради 6 скликання

         Відповідно до ст. 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», у зв′язку з набранням чинності 26.04.15 Закону України «Про запобігання корупції» та доповненням Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» статтею 59-1 «Конфлікт інтересів», враховуючи рішення 34 сесії районної ради 6 скликання від 17.06.2015р. № 649 «Про визначення постійної комісії за здійснення  контролю за дотриманням вимог ч.1 статті 59-1 «Конфлікт інтересів» Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  районна рада

ВИРІШИЛА:

1.Внести зміни до Положення про постійні комісії районної ради, затвердженого рішенням районної ради від 23.11.2010р. № 12 «Про Положення про постійні комісії районної ради», доповнивши підрозділ «З питань депутатської етики, забезпечення діяльності депутатів та місцевого самоврядування» розділу ІV «Функціональна спрямованість постійних комісій» таким пунктом:

     «20. Здійснює контроль за дотриманням вимог частини першої статті 59-1 «Конфлікт інтересів» Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», надає зазначеним у ній особам консультації та роз′яснення щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів, поводження з майном, що може бути неправомірною вигодою та подарунками».

2.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань законності, правопорядку і прав людин.                                                    

Голова  районної  ради                                                          Т.М.Парфентієва

Розробник проекту рішення:
виконавчий апарат районної ради 

Відповідальна особа: Подорожна Т.Л.,

начальник організаційного відділу, 42-47-18

 



Ви тут: Головна документи Архів 7 скликання VII скликання Проекти рішень 35 сесія VI скликання Про внесення змін до Положення про постійні комісії районної ради 6 скликання