Про затвердження районної цільової Програми регулювання чисельності безпритульних тварин у Житомирському районі на 2015-2020 роки

                                                                        герб                                          Проект

                                                                     У К Р А Ї Н А
                                                     ЖИТОМИРСЬКА РАЙОННА РАДА
                                                                     РІШЕННЯ № ______
                                       (тридцять четверта  сесія шостого скликання)

від  «___» ____________ 2015р.

Про затвердження районної
цільової Програми регулювання
чисельності  безпритульних тварин
у Житомирському районі
на 2015-2020 роки

       Відповідно до п. 16 ч. 1 ст.43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», законів України «Про тваринний світ», «Про захист тварин від жорстокого поводження», «Про охорону навколишнього природного середовища», «Про ветеринарну медицину», «Про забезпечення санітарного та епідеміологічного благополуччя населення», районна рада 

ВИРІШИЛА:

  1. 1.Затвердити районну цільову Програму регулювання чисельності  безпритульних тварин у Житомирському районі на 2015-2020 роки (далі – Програма), що додається.
  1. 2.Житомирській районній державній адміністрації щорічно під час формування районного бюджету передбачати кошти на фінансування заходів Програми.
  1. 3.Учасникам та виконавцям Програми вживати вичерпних заходів для її впровадження та виконання.
  1. 4.Відповідальним виконавцем Програми визначити відділ житлово-комунального господарства та цивільного захисту населення Житомирської районної державної адміністрації.
  1. 5.Рекомендувати сільським та селищній радам  району розробити і затвердити відповідні місцеві програми з регулювання чисельності  безпритульних тварин та вирішувати питання щодо фінансування заходів з її виконання.
  1. 6.Контроль за виконанням Програми покласти на постійну комісію районної ради з питань промисловості, будівництва, транспорту, зв’язку та житлово-комунального господарства та Житомирську районну державну адміністрацію.
  1. 7.Відповідальному виконавцю узагальнену інформацію про хід виконання Програми подавати постійній комісії районної ради з питань промисловості, будівництва, транспорту, зв’язку та житлово-комунального господарства та Житомирській районній державній адміністрації щорічно до 15 лютого.

Голова районної ради                                                           Т.М.Парфентієва

Розробник проекту рішення:
Управління ветеринарної медицини  у Житомирському районі

Відповідальна особа: Гущин Б.Б., 

начальник управління, 37-41-31

Проект Програми завантажити

Ви тут: Головна документи Архів 7 скликання VII скликання Проекти рішень 34 сесія VI скликання Про затвердження районної цільової Програми регулювання чисельності безпритульних тварин у Житомирському районі на 2015-2020 роки