Про внесення змін до Програми забезпечення відкритості в діяльності Житомирської районної ради та Житомирської районної державної адміністрації на 2012-2014 роки

                                                                        герб                                          Проект

                                                                     У К Р А Ї Н А
                                                     ЖИТОМИРСЬКА РАЙОННА РАДА
                                                                     РІШЕННЯ № ______
                                          (двадцять шоста сесія шостого скликання)

Про внесення змін до Програми
забезпечення відкритості в діяльності
Житомирської районної ради та
Житомирської районної державної
адміністрації на 2012-2014 роки

       З метою матеріальної підтримки сімей військовослужбовців, мобілізованих військовозобов’язаних Житомирського району, які беруть участь  в Антитерористичній операції, керуючись ст. 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», районна рада

ВИРІШИЛА:

         1 .Внести зміни у Програму забезпечення відкритості в діяльності Житомирської районної ради та Житомирської районної державної адміністрації на 2012-2014 роки, затверджену рішенням 11 сесії районної ради 6 скликання від 23.02.2012р. № 215, а саме:

1.1.    Розділ 7 «Завдання бюджетної програми» доповнити пунктом наступного змісту: «Надання сім’ям військовослужбовців та мобілізованих військовозобов’язаних, що є жителями Житомирського району, та беруть або брали участь в Антитерористичній операції,   разової матеріальної допомоги у вигляді грошової допомоги на кожну дитину віком до 18 років (включно)».

1.2.    Розділ 8 «Шляхи виконання завдань Програми» доповнити абзацом наступного змісту:

       «Надання разової  грошової допомоги у розмірі 1000 (однієї тисячі) грн. на кожну дитину віком до 18 років (включно), сім’ям військовослужбовців та мобілізованих військовозобов’язаних, що є жителями Житомирського району, та беруть або брали участь в Антитерористичній операції,   при поданні одного із батьків (опікунів) відповідної заяви та наступних  копій документів: паспорта (1-ї, 2-ї сторінок та сторінок, на яких відмічено останнє місце реєстрації та відмітка про взяття шлюбу); довідки про присвоєння ідентифікаційного номера; довідки, виданої військовою частиною, військовим комісаріатом, шпиталем, іншим уповноваженим на те органом,  чи будь-якого іншого документу, що підтверджує факт участі батька (матері) в Антитерористичній операції; свідоцтва про народження дитини (дітей); свідоцтва про одруження (у разі відсутності копії сторінки у паспорті про взяття шлюбу)». 

1.3.    У розділі 6 «Показники результативності бюджетної програми» у пункті «Кількість громадян, які отримали матеріальну допомогу у 2014 році» замінити цифри «143» на «263» і відповідно суми «46,5 тис. грн.» замінити на «166,8 тис. грн.»

1.4.    У розділі 9 «Ресурсне забезпечення програми» цифри «1133,4 тис. грн.» та «398,0 тис. грн.» замінити відповідно на «1253,7 тис. грн.» та «518,3 тис. грн.»

1.5.    У додатку 1 Програми замінити відповідно цифри «429,2 тис. грн.» на «549,5 тис. грн.», «150,7 тис. грн.» на «271,0 тис. грн.», у пункті «Банківські послуги» цифри 2014 року «0,2 тис. грн.» на «0,5 тис. грн.» та доповнити пунктом:

Надання разової  грошової допомоги у розмірі 1000 (однієї тисячі) грн. на кожну дитину віком до 18 років (включно), сім’ям військовослужбовців та мобілізованих військовозобов’язаних, що є жителями Житомирського району, та беруть або брали участь в Антитерористичній операції

Рік

 

 

Осіб

 

 

Грн.

2014 рік

 

 

 

120

 

 

 

 

 

 

120,0 тис.

 1.6.    Розпорядником коштів з даного виду матеріальної допоомги визначити Житомирську районну раду. 

2.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань бюджету і комунальної власності та заступника голови районної ради А.М.Михайлова.

Голова районної ради                                                                Т.М.Парфентієва

Розробник проекту рішення:
виконавчий апарат районної ради 

Відповідальна особа: Подорожна Т.Л.,

начальник організаційного відділу, 42-47-18

Ви тут: Головна документи Архів 7 скликання VII скликання Проекти рішень 26 сесія VI скликання (позачергова) Про внесення змін до Програми забезпечення відкритості в діяльності Житомирської районної ради та Житомирської районної державної адміністрації на 2012-2014 роки