Про упорядкування чисельності та структури виконавчого апарату районної ради

                                                                        герб                                          Проект

                                                                  У К Р А Ї Н А
                                                ЖИТОМИРСЬКА РАЙОННА РАДА
                                                                 РІШЕННЯ № ______
                                      (двадцять перша сесія шостого скликання)

Про упорядкування чисельності та
структури виконавчого апарату
районної ради

З метою упорядкування структури та забезпечення виконавчим апаратом районної ради повноважень, визначених Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», керуючись пунктом 4 ч.1 ст. 43, ст. 58 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», постановами Кабінету Міністрів України від 03.12.1997р. №1349 «Про фінансове забезпечення органів місцевого самоврядування», від 09.03.2006р. №268  «Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів», районна рада

ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити  чисельність виконавчого апарату Житомирської районної ради у кількості 13 штатних одиниць та його структуру згідно з додатком.
  2. Голові районної ради Степаненку М.А. привести штатний розпис виконавчого апарату районної ради у відповідність з даним рішенням та затвердити Положення про виконавчий апарат Житомирської районної ради у новій редакції.
  3. Надати право голові Житомирської  районної ради затверджувати штатний розпис виконавчого апарату ради, в разі необхідності вносити зміни до структури виконавчого апарату в межах граничної чисельності, визначеної у пункті 1 цього рішення.
  4. Визнати таким, що втратило чинність рішення 18 сесії районної ради 6 скликання від 23.05.2013р. №354 «Про внесення змін до рішення районної ради від 21.12.2010 року №44 «Про структуру та чисельність виконавчого апарату районної ради».
  5. Контроль за виконання рішення покласти на постійну комісію з питань депутатської етики, забезпечення діяльності депутатів та місцевого самоврядування та заступника голови районної ради Павлюка Р.В.

Голова районної ради                                                                      М.А. Степаненко

Розробник проекту рішення:
виконавчий апарат районної ради 

Відповідальна особа: Подорожна Т.Л.,

начальник організаційного відділу, 42-47-18


Додаток до рішення завантажити

Ви тут: Головна документи Архів 7 скликання VII скликання Проекти рішень 21 сесія VI скликання Про упорядкування чисельності та структури виконавчого апарату районної ради