Про безоплатну передачу котельні Тетерівської загальноосвітньої школи І-ІІI ступенів до комунальної власності Тетерівської сільської ради

                                                                        герб                                          Проект

                                                                     У К Р А Ї Н А
                                                     ЖИТОМИРСЬКА РАЙОННА РАДА
                                                                     РІШЕННЯ № ______
                                                      (двадцята сесія шостого скликання)

Про безоплатну передачу
котельні Тетерівської загальноосвітньої
школи І-ІІI ступенів до комунальної власності
Тетерівської сільської ради

 Відповідно до ст. 43 та пункту 10 Прикінцевих та перехідних положень Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», керуючись Положенням про порядок відчуження  майна, що перебуває у спільній власності територіальних громад сіл, селищ Житомирського району, затверджене рішенням 18 сесії районної ради 6 скликання №356 від 23.05.2013р., враховуючи рішення Тетерівської  сільської ради Житомирського району Житомирської області від 28.12.2012р.  про надання згоди на прийняття до комунальної власності сільської ради приміщення котельні з допоміжними спорудами  Тетерівської загальноосвітньої школи І-ІІI ступенів  та погодження відділу освіти райдержадміністрації від 14.10.2013р. № 595, районна рада

ВИРІШИЛА:

  1. Надати дозвіл відділу освіти райдержадміністрації на безоплатну передачу приміщення котельні з допоміжними спорудами Тетерівської  загальноосвітньої школи І-ІІI ступенів, згідно додатку,  із спільної власності територіальних громад сіл та селищ Житомирського району  у комунальну власність територіальної громади Тетерівської сільської ради за умови перенесення лічильників води і світла до приміщення школи за рахунок Тетерівської сільської ради.
  2. Відділу освіти Житомирської райдержадміністрації (Каменчук В.В.)  та Тетерівський сільській раді(сільський голова Мельничук Л.П.) провести передачу-прийом приміщення котельні з допоміжними спорудами Тетерівської ЗОШ І-ІІI ступенів  із забезпеченням документального оформлення згідно з чинним законодавством.
  3. Начальнику відділу освіти Житомирської райдержадміністрації Каменчук В.В. передачу майна здійснити відповідно до чинного законодавства, Положення про порядок відчуження  майна, що перебуває у спільній власності територіальних громад сіл, селищ Житомирського району та даного рішення. Про результати передачі у місячний термін повідомити  районну  раду.
  4. Головному спеціалісту виконавчого апарату районної ради  з питань управління об’єктами спільної власності територіальних громад сіл та селищ району Кучеру  В.М.  після передачі приміщення котельні з допоміжними спорудами Тетерівської ЗОШ І-ІІI ступенів  забезпечити внесення змін до переліку об’єктів спільної власності територіальних громад сіл та селищ району  у частині виключення з переліку об’єктів спільної власності територіальних громад району приміщення котельні з допоміжними спорудами Тетерівської ЗОШ І-ІІI ступенів.
  5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань бюджету і комунальної власності та заступника голови районної ради Р.В.Павлюка.

                                                                     

Голова  районної  ради                                                           М.А.Степаненко

Додаток скачати

 

Ви тут: Головна документи Архів 7 скликання VII скликання Проекти рішень 20 сесія VI скликання Про безоплатну передачу котельні Тетерівської загальноосвітньої школи І-ІІI ступенів до комунальної власності Тетерівської сільської ради