Про безоплатну передачу Гаївської загальноосвітньої школи І ступеня до комунальної власності Руднє-Городищенської сільської ради

                                                                           герб                                          Проект

                                                                       У К Р А Ї Н А
                                                     ЖИТОМИРСЬКА РАЙОННА РАДА
                                                                       РІШЕННЯ № ______
                                                    (двадцята сесія шостого скликання)

Про безоплатну передачу
Гаївської загальноосвітньої
школи І ступеня до комунальної власності
Руднє-Городищенської сільської ради

            Відповідно до ст. 43 та пункту 10 Прикінцевих та перехідних положень Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», керуючись Положенням про порядок відчуження  майна, що перебуває у спільній власності територіальних громад сіл, селищ Житомирського району, затверджене рішенням 18 сесії районної ради 6 скликання №356 від 23.05.2013р., враховуючи рішення 23 сесії районної ради 4-го скликання від 02.08.2005 року «Про ліквідацію Гаївської ЗОШ І ст.», рішення Руднє-Городищенської сільської ради Житомирського району Житомирської області від 06.09.2013р.  про надання згоди на прийняття до комунальної власності сільської ради приміщення Гаївської загальноосвітньої школи І ступеня з приналежними до неї будівлями та погодження відділу освіти райдержадміністрації від 09.10.2013р. №566, районна рада

ВИРІШИЛА:

  1. Передати безоплатно приміщення Гаївської  загальноосвітньої школи І ступеня з приналежними до неї будівлями, згідно додатку  із спільної власності територіальних громад сіл та селищ Житомирського району  у комунальну власність територіальної громади Руднє-Городищенської сільської ради.

  2. Відділу освіти Житомирської райдержадміністрації (Каменчук В.В.)  та Руднє-Городищенській сільській раді (сільський голова Забродська І.А.) провести передачу-прийом  приміщення Гаївської ЗОШ І ступеня з приналежними до неї будівлями із забезпеченням документального оформлення згідно з чинним законодавством.

  3. Начальнику відділу освіти Житомирської райдержадміністрації Каменчук В.В. передачу майна здійснити відповідно до чинного законодавства та Положення про порядок відчуження  майна, що перебуває у спільній власності територіальних громад сіл, селищ Житомирського району. Про результати передачі у місячний термін повідомити  районну  раду.

  4. Головному спеціалісту виконавчого апарату районної ради  з питань управління об’єктами спільної власності територіальних громад сіл та селищ району Кучеру  В.М.  після передачі приміщення Гаївської ЗОШ І ступеня  з приналежними до неї будівлями  забезпечити внесення змін до переліку об’єктів спільної власності територіальних громад сіл та селищ району  у частині виключення з переліку об’єктів спільної власності територіальних громад району приміщення Гаївської ЗОШ І ступеня.

  5. Контроль за виконанням рішення покласти  на  постійну комісію районної ради з питань бюджету і комунальної власності та заступника голови районної ради Р.В.Павлюка. 

                                 


Голова  районної  ради                                                           М.А.Степаненко

Розробник проекту рішення:
Райдержадміністрація 

Відповідальна особа: Каменчук В.В.,
Начальник відділу освіти РДА, 42-46

Додаток скачати

 

 

Ви тут: Головна документи Архів 7 скликання VII скликання Проекти рішень 20 сесія VI скликання Про безоплатну передачу Гаївської загальноосвітньої школи І ступеня до комунальної власності Руднє-Городищенської сільської ради