Про Програму щодо протидії поширенню наркоманії, боротьби з незаконним обігом наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів у Житомирському районі на 2013 – 2015 роки

                                                                            герб                                          Проект

                                                                        У К Р А Ї Н А
                                                      ЖИТОМИРСЬКА РАЙОННА РАДА
                                                                      РІШЕННЯ № ______
                                                     (двадцята сесія шостого скликання)

Про Програму щодо протидії поширенню
наркоманії, боротьби з незаконним обігом
наркотичних засобів, психотропних речовин
і прекурсорів у Житомирському  районі
на 2013 – 2015 роки

            Відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 22 листопада 2010 року № 2140-р «Про затвердження плану заходів щодо виконання Концепції реалізації державної політики у сфері протидії поширенню наркоманії, боротьби з незаконним обігом наркотичних засобів, психотропних речовин та прекурсорів на 2012-2015 роки» та розпорядження голови обласної державної адміністрації від 19.04.2012 року №128 «Про схвалення Програми щодо протидії поширенню наркоманії боротьби з незаконним обігом наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів в області на 2012 – 2015 роки», розпорядження голови районної державної адміністрації від 01.06.2012 р. № 471 «Про схвалення Програми щодо протидії поширенню наркоманії, боротьби з незаконним обігом наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів у Житомирському районі на 2012 – 2015 роки»,  розглянувши проект Програми щодо протидії поширенню наркоманії, боротьби з незаконним обігом наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів у Житомирському районі на 2013 – 2015 роки, поданий  районною державною адміністрацією,  керуючись ст.43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», районна рада

ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити Програму щодо протидії поширенню наркоманії, боротьби з незаконним обігом наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів у Житомирському районі на 2013 – 2015 роки (додається).
  2. Районній державній адміністрації включати визначені у Програмі завдання і заходи до щорічної Програми економічного і соціального розвитку Житомирського району.

  3. Комунальній установі «Центральна районна лікарня» Житомирської районної ради (Литвинець О.К.) спільно з управлінням фінансів райдержадміністрації (Тарасенко К.П.) у межах наявних фінансових можливостей передбачати у районному бюджеті видатки на реалізацію заходів Програми, а також залучати інші, не заборонені законодавством,  джерела фінансування.

  4. Головним розпорядником коштів та відповідальним виконавцем Програми визначити Комунальну установу «Центральна районна лікарня» Житомирської районної ради (Литвинець О.К.). 

  5. Комунальній установі «Центральна районна лікарня» Житомирської районної ради (Литвинець О.К.) щороку до 10 лютого інформувати районну раду про хід виконання Програми та використання коштів.

  6. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з гуманітарних питань, охорони здоров’я та соціального захисту населення та заступника голови районної ради Р.В.Павлюка. 

 

Голова районної ради                                                                         М.А.Степаненко

 

Розробник проектів програми та рішення:
комунальна установа «Центральна районна лікарня» районної ради 

Відповідальна особа:  Ігнатова Н.П., завідувач
інформаційно-аналітичного відділення КУ ЦРЛ, 34-14-34

Програма щодо протидії поширенню наркоманії,  боротьби з незаконним обігом наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів у Житомирському районі  на 2013 – 2015 роки

Ви тут: Головна документи Архів 7 скликання VII скликання Проекти рішень 20 сесія VI скликання Про Програму щодо протидії поширенню наркоманії, боротьби з незаконним обігом наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів у Житомирському районі на 2013 – 2015 роки