№499 Про звернення до Житомирської обласної ради

                                                                         герб                                          

                                                                     У К Р А Ї Н А
                                                     ЖИТОМИРСЬКА РАЙОННА РАДА
                                                                  РІШЕННЯ № 499
                                      (двадцять п’ята сесія шостого скликання)

від 23 травня 2014р.

Про звернення до
Житомирської обласної ради

         Упродовж 2014 року у «гарячих точках» на Сході України у результаті бойових дій загинуло більше 10 військовослужбовців, що є жителями Житомирської області, захищаючи народ України та забезпечуючи територіальну цілісність та недоторканість держави. З метою увічнення пам’яті та патріотичного подвигу військовослужбовців Житомирщини,  враховуючи рекомендації  президії районної ради від 23.05.2014р.,  районна рада

ВИРІШИЛА:

1.Звернутися до Житомирської обласної ради з клопотанням:

1.1.      Внести  зміни до Положення про відзнаку Житомирської обласної ради «Честь і слава Житомирщини», запроваджену рішенням 5 сесії Житомирської обласної ради 6  скликання  № 214 від 17 травня 2011 року,  з  метою увічнення пам’яті та патріотичного подвигу військовослужбовців Житомирщини.

1.2.      Нагородити відзнакою «Честь і слава Житомирщини» воїнів Житомирської області,  які загинули під час протистоянь на Сході України, забезпечуючи територіальну цілісність та недоторканість держави.

 2.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань законності, правопорядку і прав людини та заступника голови районної ради Михайлова А.М.


Голова районної ради                                                            Т.М.Парфентієва

Рішення №499 завантажити

Ви тут: Головна документи Архів 6 скликання VI скликання Рішення сесій 25 сесія VI скликання №499 Про звернення до Житомирської обласної ради