Про виконання Комплексної програми профілактики злочинності у Житомирському районі на 2011-2015 рр. та Комплексну програму профілактики злочинності у Житомирському районі на 2016-2020 рр

                                                                        герб

ПРОЕКТ
ЖИТОМИРСЬКА РАЙОННА РАДА
РІШЕННЯ № ____
(______________ сесія сьомого скликання)

від «__» _________ 2016р.

Про виконання Комплексної програми профілактики
злочинності у Житомирському районі на 2011-2015 рр. та
Комплексну програму профілактики злочинності у
Житомирському районі на 2016-2020 рр.

Заслухавши інформацію завідувача сектору з питань внутрішньої політики та зв'язків з громадськістю, у справах преси та інформації апарату райдержадміністрації Огірчука Ю.В. про виконання Комплексної програми профілактики злочинності у Житомирському районі на 2011-2015 роки та розглянувши проект Комплексної програми профілактики злочинності у Житомирському районі на 2016-2020 роки, керуючись статтею 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», районна рада
ВИРІШИЛА:
1. Інформацію завідувача сектору з питань внутрішньої політики та зв'язків з громадськістю, у справах преси та інформації апарату райдержадміністрації Огірчука Ю.В. взяти до відома (додається).
2. Затвердити Комплексну програму профілактики злочинності у Житомирському районі на 2016-2020 роки (додається).
3. Житомирському ВП ГУНП в Житомирській області:
3.1. Продовжити спільно із структурними підрозділами райдержадміністрації (відповідно до компетенції) постійний аналіз стану правопорядку у кожному населеному пункті району та за результатами аналізу вживати заходів щодо запобігання злочинності у відповідності з вимогами Комплексної програми профілактики злочинності у Житомирському районі на 2016-2020 роки.
3.2. Проводити роз'яснювальну роботу серед населення району щодо важливості участі громадян в охороні громадського порядку та боротьбі зі злочинністю.
3.3. Проводити профілактичні заходи із попередження дорожньо-транспортних пригод, зниження тяжкості їх наслідків шляхом організації безперервної навчально-роз'яснювальної роботи та формування свідомого ставлення громадян до дотримання правил безпеки дорожнього руху.
4. Управлінню фінансів райдержадміністрації (Ходоровська Н.В.) у межах наявного фінансового ресурсу забезпечити фінансування витрат, пов'язаних із виконанням конкретних заходів Комплексної програми профілактики злочинності у Житомирському районі на 2016-2020 роки, а також передбачити виділення коштів на 2016 рік.
5. Службі у справах дітей райдержадміністрації (Черняк А.П.) спільно з відділом кримінальної міліції у справах дітей Житомирського ВП ГУНП в Житомирській області активізувати профілактичну роботу з «кризовими» сім'ями та забезпечити виявлення дітей, які жебракують, вчиняють протиправні дії або втягнені у злочинну діяльність.
6. Виконавцям про хід виконання даного рішення та програми інформувати райдержадміністрацію до 5 липня та 5 січня щорічно.
7. Райдержадміністрації інформацію про стан виконання даного рішення та програми подавати районній раді до 10 липня та 10 січня щорічно.
8. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань законності, правопорядку і прав людини, депутатської етики, забезпечення діяльності депутатів та місцевого самоврядування та заступника голови районної ради Білецького О.М.

Голова районної ради                                                       С.Г. Крутій

Розробники проекту рішення та програми:
Житомирська райдержадміністрація,
Житомирський відділ поліції Головного управління
Національної поліції у Житомирській області
Відповідальні особи: Огірчук Ю.В., завідувач сектору
з питань внутрішньої політики та зв'язків з громадськістю,
у справах преси та інформації апарату РДА, 42-47-15
Шмідт М.В., Житомирське районне
відділення поліції Житомирського відділу поліції
Головного управління Національної поліції
у Житомирській області, 407-803

Завантажити інформацію про виконання

Завантажити проект програми профілактики злочинності

Головне меню

Ви тут: Головна документи Архів 6 скликання VI скликання Рішення сесій 7 сесія VI скликання 7 СКЛИКАННЯ 7 скликання Проекти рішень Про виконання Комплексної програми профілактики злочинності у Житомирському районі на 2011-2015 рр. та Комплексну програму профілактики злочинності у Житомирському районі на 2016-2020 рр