Про затвердження районної Програми соціальної підтримки сімей загиблих учасників антитерористичної операції, військовослужбовців і поранених учасників А

                                                                        герб

ПРОЕКТ
ЖИТОМИРСЬКА РАЙОННА РАДА
РІШЕННЯ № ____
(______________ сесія сьомого скликання)

від «__» _________ 201  р.

Про затвердження районної
Програми соціальної підтримки
сімей загиблих учасників антитерористичної операції,
військовослужбовців і поранених
учасників АТО та вшанування
пам'яті загиблих на
2016 – 2018 роки

Відповідно до п. 16 ч. 1 ст.43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою підвищення рівня соціального захисту учасників АТО та членів сімей загиблих, які брали участь у проведенні АТО, підтримання їх належного морально-психологічного стану, поліпшення ефективності взаємодії органів місцевого самоврядування з міжнародними, регіональними громадськими організаціями та іншими юридичними особами у сфері підтримки учасників АТО, районна рада

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити районну Програму соціальної підтримки сімей загиблих учасників антитерористичної операції, військовослужбовців і поранених учасників АТО та вшанування пам'яті загиблих на 2016 – 2018 роки (додається).

2. Управлінню фінансів райдержадміністрації вирішувати питання щодо фінансування заходів Програми у межах можливостей районного бюджету.

3. Управлінню праці та соціального захисту населення райдержадміністрації інформувати районну раду про стан виконання Програми щоквартально до 15 числа місяця, наступного за звітним кварталом.

4. Рекомендувати сільським та селищній радам району розробити і затвердити відповідні місцеві Програми та вирішувати питання щодо їх фінансування.

5. Контроль за виконанням Програми покласти на постійну комісію районної ради з гуманітарних питань, охорони здоров'я та соціального захисту населення.

Голова районної ради                                                              С.Г.Крутій

Розробник проекту рішення:
Житомирська райдержадміністрація
Відповідальна особа: Цьмох О.Р.,
начальник управління праці та
соціального захисту населення РДА, 37-22-02

Завантажити Проект програми

Головне меню

Ви тут: Головна документи Архів 6 скликання VI скликання Рішення сесій 7 сесія VI скликання 7 СКЛИКАННЯ 7 скликання Проекти рішень які стали рішеннями Про затвердження районної Програми соціальної підтримки сімей загиблих учасників антитерористичної операції, військовослужбовців і поранених учасників А