698 Про Районну цільову соціальну програму протидії ВІЛ-інфекції СНІДУ на 2015-2018роки

                                                                        герб

 У К Р А Ї Н А
ЖИТОМИРСЬКА РАЙОННА РАДА
РІШЕННЯ № 698
(тридцять шоста сесія шостого скликання)

від «20» жовтня 2015 р.

 Про Районну цільову
соціальну програму протидії
ВІЛ-інфекції СНІДУ на 2015-2018роки

З метою є зниження рівня захворюваності і смертності від ВІЛ-інфекції/СНІДу, надання якісних і доступних послуг з профілактики та діагностики ВІЛ-інфекції, послуг з лікування, медичної допомоги, догляду і підтримки людей, які живуть з ВІЛ, керуючись Законом України «Про затвердження Загальнодержавної цільової соціальної програми протидії ВІЛ-інфекції/СНІДу на 2014-2018 роки» № 1708-VІІ, ст. 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації постійної комісії з гуманітарних питань, охорони здоров'я та соціального захисту населення від 12.10.2015р., районна рада

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити Районну цільову соціальну програму протидії ВІЛ-інфекції/СНІДу на 2015-2018 роки (додається).
2. Житомирській районній державній адміністрації:
2.1. Щороку включати визначені в програмі завдання і заходи до щорічної Програми економічного і соціального розвитку Житомирського району.
2.2. При формуванні районного бюджету передбачити видатки для фінансування визначених у програмі заходів.
2.3. Спільно з комунальною установою «Центральна районна лікарня» районної ради забезпечити виконання даної програми та щороку до 1 лютого та 1 липня звітувати про хід її виконання.
3. Головним розпорядником коштів та відповідальним виконавцем програми є Комунальна установа «Центральна районна лікарня» Житомирської районної ради.
4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з гуманітарних питань, охорони здоров'я та соціального захисту населення.
Голова районної ради                                    Т.М.Парфентієва

Дадток завантажити

Ви тут: Головна документи Архів 6 скликання VI скликання Рішення сесій 36 сесія VI скликання 698 Про Районну цільову соціальну програму протидії ВІЛ-інфекції СНІДУ на 2015-2018роки